Nature’s Way Hawthorn 510 мг 100 капсули141001
Nature’s Way Hawthorn 510 мг 100 капсули
38.99 лв
product header
Nature’s Way Hawthorn 510 мг 100 капсули14100

Застоялият начин на живот, който е характерен за хората работещи пред компютъра, често води до заболявания на сърдечно-съдовата система. Причина за това може да са и стреса, неправилното хранене, дори замърсяването. Сърдечно-съдовите заболявания се превръщат в “бич“ за съвременното общество, а от тях страдат дори млади хора. Разбира се, има начини да се предпазите от тези болести, и тук не визираме само здравословния начин на живот. Може да опитате хранителната добавка Hawthorn (Глог) на Nature’s Way. Този продукт е създаден, за да се погрижи за вашето здраве, оказвайки изключително благотворно въздействие върху сърдечно-съдовата Ви система.

Действие на продукта:

  • Подобрява кръвообръщението в онези съдове, които снабдяват сърцето с кръв
  • Значително подобрява функциите на сърцето
  • Подобрява кръвообръщението в крайниците
  • Спомага за спокоен сън
  • Балансира кръвното налягане
  • Предпазва сърдечно-съдовата система от свободните радикали

Официалната и народната медицина са единодушни, че глогът е отлично средство за сърдечно съдовата система. Всичко в това растение лекува! Листата, цветовете и плодовете на глога са богати на флавоноиди, сред които веществата хиперозид, кверцитин, витексин и витексин-рамнозит. Точно тези вещества определят лечебният ефект на билката. Цветовете, плодчетата и листата на глога пък, съдържат есенциални мастни киселини, етерично масло, танини, сорбит, холин, ситостерин, захари, каротин, витамин С, ензимите липаза и емулсин, и други.

Глогът  подобрява функциите на коронарните артерии, а сърцето и мозъка получават  повече кислород.  Билката оказва  успокояващ ефект върху сърдечно-съдовата система, а освен това регулира кръвното налягане, и нормализира   сърдечния ритъм. Глогът има положително въздействие срещу нервни заболявания, хипертонична болест и прояви на сърдечна недостатъчност, безсъние, главоболие, атеросклероза, астма. Всичко това, прави продукта Hawthorn (Глог), чудесно средство за укрепване на сърдечно-съдовата система, без отрицателни ефекти.

Начин на употреба: Приемайте по 3 капсули 3 пъти на ден за предпочитане с храна. За най-добри резултати, използвайте продължително време.

Код: 14100

Разфасовка: 100 капсули

Съставки: В 3 капс.: Дн. доза:
Глог (плод) 1.53 g  4.59 g
Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 33
Съставки
Въглехидрати 1 g
Глог 1,53 g
Калории 5
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Hawthorn 510 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 14100
  • Наличност: В наличност
38.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359