Nature’s Way Gymnema 310 мг 60 капсули637001
Nature’s Way Gymnema 310 мг 60 капсули
69.00 лв
product header
Nature’s Way Gymnema 310 мг 60 капсули63700

Високата кръвна захар е проблем в световен мащаб. Предлагаме Ви природен начин за справяне с този проблем. Gymnema (Гимнема) на Nature’s Way e натурален продукт, съдържащ  гимнема силвестре, широко използвана тропическа билка. Името на това растение, в буквален превод  означава „разрушител на захар“. Това е  и действието на  гимнема силвестре, която от векове се е използвала за лечението на диабет. Екстрактът от растението във формулата на Гимнема е стандартизиран до 75% киселини от гимнема.

Характеристики на продукта:

  • Натурална добавка на билкова основа
  • Стандартизиран екстракт до 75% кисеини от гимнема
  • Понижава кръвната захар
  • Намаляува триглицеридите в кръвта

Гимнема силвестре е растение, което наподобява на външен вид  лозата , но расте предимно в горските масиви в Индия. То помага за нормализиране на нивото  на кръвната захар и притежава уникалното свойство да подтиска вкуса на сладки храни и желанието да се яде повече сладко. Това е наистина от огромна полза за хората, опитващи се да отслабнат. Стресът също причинява желание за сладко, а благодарение на това растение, това желание намалява, а също така и качването на килограми. Гимнема силвестре действа, като  намалява метаболитния ефект на захарта, като предотвратява усвояването на захарните молекули от червата по време на храносмилането.

Екстракта от  растението в Гимнема, съдържа много полезни вещества, но най-активните и лековити от тях, определящи полезното действие на билката са  така наречените  "гимнемични  киселини". Както беше вече споменато, една от най-известните  употреби на растението е свързана с лечението на диабет. При  изследване на  ефекта от гимнема силвестре при диабетици от първи тип, е доказано  значително подобрение в нивата  на кръвната захар и инсулина. Екстрактът от гимнема силвестре  е ефективно средство  при инсулин-зависим захарен диабет  и при някои видове инсулин-независим захарен диабет.

Какъв е механизмът на действие на това растение? Гимнема Силвестра  предизвиква  хипогликемия като стимулира по непряк начин  секрецията на инсулин от панкреаса, тъй като това растение няма косвено влияние  върху въглехидратната обмяна. Важно е да се отбележи, че  гимнема силвестре е много полезна билка при лечение на  високи нива на триглицеридите. Понижаването на количеството  триглицеридите в кръвта,  може да допринесе при лечението и профилактиката на сърдечно съдови заболявания, инфаркти и инсулти. Gymnema (Гимнема) е продукт на билкова основа, което означава че няма да изпитате страничните ефекти, присъщи  на лекарствените медикаменти.

Начин на употреба:  Приемайте по 1 капсула 3 пъти на ден за предпочитане с храна.

Код: 63700

Разфасовка: 60 капсули

Състав:
natureswaygymnema-sf

Дозировка
Доза 60
Дози в опаковка 1 капсула
Съставки
Гимнема (листа) 50 mg
Гимнема (сух екстракт) 260 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Gymnema 310 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 63700
  • Наличност: В наличност
69.00 лв
Бърза поръчка