Nature's Way GTF Chromium 200 мкг 100 капсули410211
Nature's Way GTF Chromium 200 мкг 100 капсули
37.00 лв
product header
Nature's Way GTF Chromium 200 мкг 100 капсули41021

Хромът е един от важните за здравето микроелементи. Ето защо, той е незаменим елемент от диетата. За този минерал се знае, че увеличава  чувствителността на тъканите към инсулина, което играе роля в регулирането и поддържането стабилни нива на кръвната захар, както и на инсулина. Минералът  взема активно  участие при производството на енергия, изгарянето на подкожните мазнини и качването на мускулна маса. Ето защо, хромът е високо ценен, не само от хората желаещи да отслабнат, но и от спортистите. По принцип, колкото и да се стремим да се храним балансирано и здравословно, може да се каже че е почти невъзможно да си осигурим адекватни количества от този важен минерал.

GTF Chromium (GTF Хром) на Nature's Way се състои от хром, витамин В3, три аминокиселини, дрожди или други органични хелати.  Хранителните вещества, свързани с GTF, имат важно отношение в баланса на кръвната захар. Основна функция на GTF е подпомагането функциите на инсулина, който отговаря за пренасянето на глюкозата в клетките, която да бъде оптимизирана в енергия.

Действие на продукта:

  • Намалява и регулира апетита
  • Понижава и нормализира нивата на кръвната захар
  • Увеличава инсулиновата чувствителност
  • Подпомага изгарянето на излишните мазнини
  • Подобрява метаболизма на въглехидратите
  • Понижава холестерола в кръвта


Хрома взема участие и е от ключово значение, за производството на инсулин във вашето тяло. Този минерал понижава и поддържа в нормални граници не само нивата на кръвната захар, но и на холестерола. Нещо повече-дефицита на този важен минерал, може да доведе до  завишаване  на триглицеридите и холестерола в кръвта Ви, което пък от своя страна може да причини атеросклероза, поява на умора и неправилна обмяна  на аминокиселините. Хром пиколината осигурява синтезата на  мазнините  и протеините и подобрява въглехидратния метаболизъм. Минерала е пряко свързан с инсулина-хормон, чиято роля е да поддържа нормални  нива на кръвната захар в тялото. Хрома увеличава действието на инсулина и освен това улеснява  усвояването на глюкозата.

Минерала хром също така е незаменим при  производството на енергия и подпомага в редуцирането  на мазнините. Той помага да се редуцира телесното тегло,  а благодарение на него,  на мястото на изгорените излишни мазнини се изгражда мускул. Намаляването на излишните подкожни  мазнини и увеличаването на чистата мускулна маса са ефектите на хром пиколинат, от които може да се възползват бодибилдърите и атлетите. Също така, хрома е важен за профилактиката заболявания като диабет и атеросклероза. С приема на GTF Chromium (GTF Хром) Вие си гарантирате адекватна доставка и максимално усвояване на минерала хром.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно с храна.

Код: 41021

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

nw_gtf_chromium-sf

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Хром 200 mcg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way GTF Chromium 200 мкг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 41021
  • Наличност: В наличност
37.00 лв
Бърза поръчка