Nature’s Way Grape Seed 300 мг 30 капсули143201
Nature’s Way Grape Seed 300 мг 30 капсули
37.00 лв
product header
Nature’s Way Grape Seed 300 мг 30 капсули14320

Антиоксидантите се считат за важни съединения, които имат способността да защитават човешкото тяло от редица болести, включително и раковите. В голяма степен, тези болести се причиняват от  свободните радикали, които се отделят и натрупват или при метаболитните процеси, или заради замърсяването, нездравословната храна, тютюнопушенето и т.н. Антиоксидантите имат силно ограничаващо и неутрализиращо действие, по отношение на свободните радикали. Представяме Ви Grape Seed (Гроздово Семе) на Nature’s Way. Този продукт съдържа ексктрат от гроздови семена , стандартизиран до 95% полифеноли (включително OPCs). Олигомерните проантоцианидини (OPCs) са клас на полифенолните биофлавоноиди, които се съдържат в плодовете и зеленчуците. Най-силната им концентрация е в семената на гроздето. Te са доказано по-мощни антиоксиданти от витамините С и Е и бета-каротин.

Действие на продукта:

  • Изключително мощно антиоксидантно действие
  • Влияе положително върху кръвоснабдяването
  • Поддържа и защитава сърдечно-съдовата система
  • Неутрализира клетъчното разрушаване
  • Засилва функциите на имунната система
  • Забавя стареенето на организма

Гроздовите семена, от които се получава екстракта, съдържат голямо количество полифеноли. Полифенолите са мощни антиоксиданти, благодарение на които екстракта от гроздови семки предпазва  клетките и органите  от влиянието  на свободните радикали. Трябва да се отбележи, че  полифенолите са едни от най-силните познати на науката антиоксиданти. Характеризират се с  5 пъти по-силно антиоксидантно действие от витамин С и 2 пъти по-силно от Витамин е. Полифенолите дават способността на екстракта от гроздово семе, да повишава  циркулацията на кръвта. Това подобрява дейността  здравето на сърцето и кръвоносните съдове, като  предотвратява  атеросклерозата.

Ползите от  екстрактът от гроздово семе и съответно от приема на продукта Гроздово Семе са много. Екстракта  помага при сърдечно-съдови заболявания, стимулира  имунната система, забавя процесите на стареене и съдейства за регенерирането на клетките. Отличава се с мощно противовъзпалително и антибактериално действие. Екстракта  от гроздови семена, е един от малкото антиоксиданти, които могат да преминат през  кръвно-мозъчната бариера и да помогнат за предпазването на нервната тъкан и мозъка.

Също така, екстракта спомага за правилното усвояване на мазнините, като инхибира  активността на ензима липаза. По този начин се намалява  усвояването на мазнините, засилва се горенето и се пречи на повторното им натрупване в мастните депа. Екстракта от гроздови семки повишава тонуса и жизнеността на тялото, защото повишава  производството на енергия в клетките. Благодарение на описаните изключително полезни свойства на екстракта от гроздови семки, Grape Seed (Гроздово Семе) ще подобри изцяло вашето здравословно състояние.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 1-2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Код: 14320

Разфасовка: 30 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Гроздово семе  Екстракт, 95% полифеноли 100 mg 200 mg
Витамин С (аскорбинова киселина) 200 mg 400mg
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 30
Съставки
Витамин С 200 mg
Екстракт от гроздово семе 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Grape Seed 300 мг 30 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 14320
  • Наличност: В наличност
37.00 лв
Бърза поръчка