Nature’s Way Goji Berry 500 мг 60 капсули158111
Nature’s Way Goji Berry 500 мг 60 капсули
53.99 лв
Nature’s Way Goji Berry 500 мг 60 капсули15811

Още от древността растението годжи бери е високо ценено и намира широко приложение в китайската традиционна медицина. Първите сведения за плода датират от земите на Тибетските Хималаи и Северен Китай, където е бил отглеждан още 5000 г. пр.н.е.
Днес най-много плантации се намират в Югоизточна Европа и Азия. В Китай, тези малки червеникави плодчета са известни като храната на столетниците. Годжи бери е познат и под наименованието лиций и мерджан и е сред любимите храни на Мадона, Стинг, Мик Джагър и Кайли Миноуг. Можете да се възползвате от лечебните свойства на този вълшебен плод, чрез продукта Goji Berry (Годжи Бери) на Nature’s Way.

Действие на продукта Годжи бери капсули:

  • Предпазва черния дроб
  • Подобрява  зрението
  • Подобрява сексуалната функция
  • Стимулира имунната функция
  • Подобрява кръвообращението
  • Осигурява антиоксидантна защита


Годжи бери са богати на антиоксиданти, особено каротеноиди като бета-каротин и зеаксантин.Една от ключовите роли зеаксантин е да защитава ретината на окото, чрез абсорбиране на синя светлина и да действа като антиоксидант. В действителност, повишения прием на храни, съдържащи зеаксантин,  може да намали риска от развитие на свързаната с възрастта дегенерация на макулата (AMD), водеща причина за загуба на зрението и слепота при хората над 65-годишна възраст. Това невероятно малко плодче съдържа също така естествени противовъзпалителни, антибактериални и противогъбични съединения. Техните мощни антиоксидантни свойства и полизахаридите, помагат за стимулиране на имунната система.

Изключителната наситеност на плодовете годжи бери с микронутриенти и фитохимикали придава на хранителната добавка Годжи Бери капсули особено висока хранителна стойност и положително влияние върху кардио-васкуларните, и възпалителни заболявания, някои форми на ракови заболявания, диабет, преждевременно стареене, дефицити в паметта, дегенеративни процеси, свързани със зрението, белодробни проблеми; умора, преумора, безсъние, замаяност и шум в ушите. Освен всичко, годжи бери са супер храна, която помага за дълголетието и повишава либидото като естествен афродизиак.

Годжи бери също така е  отличен източник на фибри. Фибрите както знаете, са от ключово значение  за правилното функциониране на храносмилателната система. Освен това се смята, че фобрите  допринасят  за превенция на рак и сърдечни заболявания. Разтворимите фибри могат да спомогнат за намаляване на холестерола в кръвта, а неразтворимите намаляват риска от развитие на някои видове рак. Не на последно място, годжи бери притежава невероятен коктейл от важни витамини и минерали. Всичко това, прави продукта Goji Berry (Годжи Бери) отлично средство, за подобряване на цялостното здравословно състояние.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула, 3 пъти на ден с храната.

Код: 15811

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

 

Supplement Facts


Serving Size 1 Capsule

Servings Per Container 60

 

 

  Amount Per Serving %Daily Value
Vitamin C 1 mg 2%
Goji Berry (Lycium) extract(fruit), 40% polysaccharides 400 mg **
Goji Berry (Lycium)Whole fruit powder (fruit) 100 mg **


**Daily Value not established.

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Nature’s Way Goji Berry 500 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15811
  • Наличност: В наличност
  • 53.99 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359