Nature’s Way Goji Berry 500 мг 60 капсули158111
Nature’s Way Goji Berry 500 мг 60 капсули
45.79 лв
Цена: 45.79 лв
Nature’s Way Goji Berry 500 мг 60 капсули15811

Още от древността растението годжи бери е високо ценено и намира широко приложение в китайската традиционна медицина. Първите сведения за плода датират от земите на Тибетските Хималаи и Северен Китай, където е бил отглеждан още 5000 г. пр.н.е.
Днес най-много плантации се намират в Югоизточна Европа и Азия. В Китай, тези малки червеникави плодчета са известни като храната на столетниците. Годжи бери е познат и под наименованието лиций и мерджан и е сред любимите храни на Мадона, Стинг, Мик Джагър и Кайли Миноуг. Можете да се възползвате от лечебните свойства на този вълшебен плод, чрез продукта Goji Berry (Годжи Бери) на Nature’s Way.

Действие на продукта Годжи бери капсули:

  • Предпазва черния дроб
  • Подобрява  зрението
  • Подобрява сексуалната функция
  • Стимулира имунната функция
  • Подобрява кръвообращението
  • Осигурява антиоксидантна защита


Годжи бери са богати на антиоксиданти, особено каротеноиди като бета-каротин и зеаксантин.Една от ключовите роли зеаксантин е да защитава ретината на окото, чрез абсорбиране на синя светлина и да действа като антиоксидант. В действителност, повишения прием на храни, съдържащи зеаксантин,  може да намали риска от развитие на свързаната с възрастта дегенерация на макулата (AMD), водеща причина за загуба на зрението и слепота при хората над 65-годишна възраст. Това невероятно малко плодче съдържа също така естествени противовъзпалителни, антибактериални и противогъбични съединения. Техните мощни антиоксидантни свойства и полизахаридите, помагат за стимулиране на имунната система.

Изключителната наситеност на плодовете годжи бери с микронутриенти и фитохимикали придава на хранителната добавка Годжи Бери капсули особено висока хранителна стойност и положително влияние върху кардио-васкуларните, и възпалителни заболявания, някои форми на ракови заболявания, диабет, преждевременно стареене, дефицити в паметта, дегенеративни процеси, свързани със зрението, белодробни проблеми; умора, преумора, безсъние, замаяност и шум в ушите. Освен всичко, годжи бери са супер храна, която помага за дълголетието и повишава либидото като естествен афродизиак.

Годжи бери също така е  отличен източник на фибри. Фибрите както знаете, са от ключово значение  за правилното функциониране на храносмилателната система. Освен това се смята, че фобрите  допринасят  за превенция на рак и сърдечни заболявания. Разтворимите фибри могат да спомогнат за намаляване на холестерола в кръвта, а неразтворимите намаляват риска от развитие на някои видове рак. Не на последно място, годжи бери притежава невероятен коктейл от важни витамини и минерали. Всичко това, прави продукта Goji Berry (Годжи Бери) отлично средство, за подобряване на цялостното здравословно състояние.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула, 3 пъти на ден с храната.

Код: 15811

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

 

Supplement Facts


Serving Size 1 Capsule

Servings Per Container 60

 

 

  Amount Per Serving %Daily Value
Vitamin C 1 mg 2%
Goji Berry (Lycium) extract(fruit), 40% polysaccharides 400 mg **
Goji Berry (Lycium)Whole fruit powder (fruit) 100 mg **


**Daily Value not established.

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Nature’s Way Goji Berry 500 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15811
  • Наличност: В наличност
  • 45.79 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359