Nature’s Way Glucosamine Sulfate With MSM 875 мг 160 таблетки144111
Nature’s Way Glucosamine Sulfate With MSM 875 мг 160 таблетки
88.99 лв
product header
Nature’s Way Glucosamine Sulfate With MSM 875 мг 160 таблетки14411

Възпалението на ставите се характеризира с болка, трудна подвижност и отичане. Това води до намаляване качеството на живот и неспособност за изпълняване на обичайните ежедневни задължения.Има обаче  хранителни добавки, които подпомагат здравето на ставите в дългосрочен план като съдействат  на тялото да ограничи  болезненото възпаление, да възстанови  хрущяла,  и да смаже ставите. Glucosamine Sulfate With MSM (Глюкозамин Сулфат с MСM) на Nature’s Way  е продукт, който може да облекчи тези състояние. Съдържа Глюкозамин Сулфат и МСМ. Глюкозамин Сулфат с MСM е висококачествен продукт, подходящ за хора с високо кръвно налягане, тъй като е обработен с калиев хлорид, а не с натриев хлорид (готварска сол), както е при други марки.

Действие на продукта:

  • Болкоуспокояващ и противовъзпалителен ефект
  • Поддържа ставите и сухожилията здрави и еластични
  • Повишава синтеза на колаген и хиалуронова киселина
  • Ограничава разрушаването на ставния хрущял
  • Възстановява хрущялната повърхност
  • Подпомага лечението на мускулни и ставни навяхвания


Глюкозамин сулфат е естествена субстанция, която се синтезира в тялото. Той е главен структурен компонент на ставните връзки, ставния хрущял, както и на  костите  и сухожилията. Глюкозамин сулфата значително подобрява  състоянието на ставите, като ограничава и спира процесите на разрушаване на ставния хрущял. Способността му да увеличава синтеза на хиалуронова киселина и колаген, спомага за  укрепване  здравината на ставите и прави  хрущялната повърхност гладка. Освен това, глюкозамин сулфат има силен противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект.

Глюкозамин сулфата не започва да действа  толкова бързо както  медикаментите за облекчаване на болка, но пък за сметка на това има продължително действие, което не отшумява понякога със седмици, след преустановяване  на употребата му. Важна функция на  метилсулфонилметана, е свойството му да  стимулира производството на ставна течност, като по този начин предпазва ставите от възпаления и намалява болките при травми. МСМ е съставен от 34% съдържание на сяра, а  това е четвъртият - най-богат на съдържание минерал в  тялото. Това именно определя неговата незаменима  роля,  да бъде източник на сяра.

Сярата е един от най-важните елементи в организма Ви, защото отговаря за синтеза на  колаген, за регенерирането на клетките и за остаряването им. МСМ  има отличен  противовъзпалителен ефект и е напълно  естествено болкоуспокояващо средство.  Освен да възстановява и предпазва  ставите, MСM облекчава и  много други симптоми като мускулни крампи, склеродерма, стрии, косопад, бръчки, очни възпаления, зарастване на рани и хъркане. МCМ подсилва  здравето, спомага за активният начин на живот и предпазва много тъкани и системи в организма. Приемът на Glucosamine Sulfate With MSM (Глюкозамин Сулфат с MСM)  намалява болката и възпалението на ставите, а също така насърчава образуването на колаген, който е в основата на ставите, кожата, косата и ноктите.

Начин на употреба: Приемайте по 2 таблетки 2 пъти дневно.

Код: 14411

Разфасовка: 160 таблетки

Състав:

 

Съдържание: в 2 табл. дн. доза
Глюкозамин сулфат(като калиев хлорид, който съдържа 750 mg глюкозамин сулфат) 1,05 g 2,10 g
Метилсулфониметан-МСМ 750 mg 1 500 mg
Въглехидрати 1 g 2 g


Други съставки: малтодекстрин, целулоза, стеаринова киселина, модифицирана целулоза, силициев диоксид, глицерин. Не съдържа натриев сулфат.

 

Дозировка
Доза 2 таблетки
Дози в опаковка 80
Съставки
Въглехидрати 1 g
Глюкозамин сулфат 1,05 g
МСМ 750 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Glucosamine Sulfate With MSM 875 мг 160 таблетки

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 14411
  • Наличност: В наличност
88.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359