Nature’s Way Glucosamine Sulfate 525 мг 160 таблетки144101
Nature’s Way Glucosamine Sulfate 525 мг 160 таблетки
79.99 лв
product header
Nature’s Way Glucosamine Sulfate 525 мг 160 таблетки14410

С напредването на възрастта се  увеличава и риска от появата на  болести  на опорно-двигателния апарат, които са характерни за  80-90% от хората на напреднала  възраст. В световен мащаб, почти всеки десети човек  на планетата, получава травма на опорно-двигателния апарат, като най-честите   заболявания са остеоартрозата и остеохондрозата. При остеоартрозата настъпва   увреждане  предимно на  хрущялите  и на ставите,а тяхното  възстановяване е значително  забавено. Остеохондрозата пък е свързана с разрушаването  на междупрешленните дискове и в много случай  води до дископатия, дискова херния и гръбначно изкривявания.

Ако искате да се предпазите от подобни заболявания, трябва да приемате хранителна добавка, която е специализирана точно в тази област. Glucosamine Sulfate (Глюкозамин Сулфат) на Nature’s Way е специален суплемент, който осигурява здраве на ставите и хрущялите Ви. Формулата на продукта Ви доставя Глюкозамин сулфат-доказала се добавка в областта на превенцията на ставните заболявания. Суплемента Глюкозамин Сулфат е подходящ за хора с високо кръвно налягане, тъй като е обработен с калиев хлорид, а не с натриев хлорид (готварска сол), както е при други марки продукти.

Действие на продукта:

  • Болкоуспокояващ и противовъзпалителен ефект
  • Поддържа ставите и сухожилията здрави и еластични
  • Повишава синтеза на колаген и хиалуронова киселина
  • Ограничава разрушаването на ставния хрущял
  • Възстановява хрущялната повърхност
  • Подпомага лечението на мускулни и ставни навяхвания


Глюкозамин сулфат е естествена субстанция, която се синтезира в тялото. Той е главен структурен компонент на ставните връзки, ставния хрущял, както и на  костите  и сухожилията. Глюкозамин сулфата значително подобрява  състоянието на ставите, като ограничава и спира процесите на разрушаване на ставния хрущял. Способността му да увеличава синтеза на хиалуронова киселина и колаген, спомага за  укрепване  здравината на ставите и прави  хрущялната повърхност гладка. Освен това, глюкозамин сулфат има силен противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект.

Глюкозамин сулфата не започва да действа  толкова бързо както  медикаментите за облекчаване на болка, но пък за сметка на това има продължително действие, което не отшумява понякога със седмици, след преустановяване  на употребата му. Благодарение на продукта Глюкозамин Сулфат възпалителните процеси в ставите  постепенно отшумяват, заедно с болката и отока. Приемът на тази добавка, не само ще намали значително   болките в ставите, но и ще премахне сковаността. Glucosamine Sulfate (Глюкозамин Сулфат) отново ще възвърне подвижността на вашите стави, а Вие ще водите нормален живот, без болка и възпаление.

Начин на употреба: Приемайте по 2 таблетки 2 пъти дневно.

Код: 14410

Разфасовка: 160 таблетки

Състав:

 

 

 

 

 

 

Съдържание: в 2 табл. дн. доза
Глюкозамин сулфат(като калиев хлорид, в който се съдържат 750 mg глюкозамин сулфат) 1,05 g 2,10
Въглехидрати
1 g 2 g


Други съставки: малтодекстрин, целулоза, стеаринова киселина, модифицирана целулоза, силициев диоксид, глицерин. Не съдържа натриев сулфат.

 

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 2 таблетки
Дози в опаковка 80
Съставки
Въглехидрати 1 g
Глюкозамин сулфат 1,05 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Glucosamine Sulfate 525 мг 160 таблетки

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 14410
  • Наличност: В наличност
79.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359