Nature’s Way Glucosamine Chondroitin 820 мг 80 таблетки141911
Nature’s Way Glucosamine Chondroitin 820 мг 80 таблетки
79.99 лв
product header
Nature’s Way Glucosamine Chondroitin 820 мг 80 таблетки14191

Костната система, заедно със ставите и хрущялите, е може би най-пренебрегваната част от организма, по отношение на поддържане на здравето. ни дейности зависят от здравето на костите и хрущялите, а с течение на времето тяхната здравина  и еластичност значително намаляват. Особено при хората подложени на системно физическо натоварване, този процес е още по-ускорен. Glucosamine Chondroitin (Глюкозамин Хондроитин) на Nature’s Way съчетава двете най-популярните добавки за здрави стави. Продукта е подходящ за хора с високо кръвно налягане, тъй като глюкозаминът е обработен и не съдържа натрий, а хондроитинът пък е източник само на 2% натрий (за 1 доза). Приемът на Глюкозамин Хондроитин не причинява дразнене на стомаха. Специалната технология, по която са създадени таблетките-StomachGuard™, осигурява омекотяващ ефект, който предпазва храносмилателния тракт.

Действие на продукта:

  • Предпазва  ставите от износване
  • Премахва  настъпили възпаления
  • Възстановява съединителната тъкан
  • Поддържа функцията на ставите и ставния хрущял
  • Възвръща еластичността и подвижността на ставите
  • Поддържа  гладкостта  на хрущялната повърхност
  • Предпазва  ставния хрущял от разрушаване


Глюкозаминът е естествена съставка на здравата  хрущялна  тъкан. Той играе изключително важна роля при изграждането на хрущялите, а също така  действа като уплътнител на ставните връзки. Глюкозамина представлява специфичен  аминозахар,  който е известна със способността си да помага за образуването и възстановяването на хрущяла. Глюкозаминът допринася до голяма степен, за оздравяването  на пострадали стави, сухожилия, хрущяли и меки  тъкани. Глюкозаминът е се състои от глюкоза и от аминокиселината глутамин. С течение на годините,  производството на глюкозамин в организма намалява.

Това е главната причина, поради която хрущялите губят своята еластичност. Това причинява  подуване, болка, скованост и се развиват остеоартрози. Глюкозаминът намалява  загубата на покривната хрущялна тъкан на ставните повърхности, благодарение на което ефективно намалява отока, възпаленията и болката в ставите при остеоартрози.Хондроитинът е една от жизненоважните съставки  на съединителната тъкан и играе основна роля за  изграждането и поддържането на хрущяла. Неговата най – важна функция е да блокира  навлизането на хранителни вещества и вода в  сухожилия и в ставите, когато те  са възпалени. Едновременно с това, той допуска навлизането на полезните вещества.

Това е едно наистина незаменимо свойство  на хондроитинът, тъй като по принцип съединителната тъкан няма добро кръвоснабдяване. Благодарение на тази функция  на хондроитина, заздравяването на заболелите стави и сухожилия става много по – бързо и ефективно. Хондроитинът във формулата на Glucosamine Chondroitin (Глюкозамин Хондроитин) спомага и ускорява зарастването на костите при различни фрактури, а също така с помага за пълноценното  възстановяване на ставите при заболяване от остеоартрит.

Начин на употреба: Приемайте по 2 таблетки 2 пъти дневно.

Код: 14191

Разфасовка: 80 таблетки

Състав:

 

Съдържание: в 2 табл. дн. доза
Глюкозамин сулфат(като калиев хлорид, който съдържа 750 mg глюкозамин сулфат) 1,05 g 2,10 g
Хондроитин сулфат 600 mg 1 200 mg
Натрий 35 mg 70 mg
Въглехидрати 2 g 4 g
Калории 5 10


Други съставки: малтодекстрин, целулоза, стеаринова киселина, модифицирана целулоза, силициев диоксид, глицерин. Съдържа много ниско ниво на натрий.

 

Дозировка
Доза 2 таблетки
Дози в опаковка 40
Съставки
Глюкозамин сулфат 1,05 g
Калории 5
Натрий 35 mg
Хондроитин сулфат 600 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Glucosamine Chondroitin 820 мг 80 таблетки

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 14191
  • Наличност: В наличност
79.99 лв
Бърза поръчка