Nature’s Way Ginger Root 550 мг 100 капсули131001
Nature’s Way Ginger Root 550 мг 100 капсули
22.99 лв
product header
Nature’s Way Ginger Root 550 мг 100 капсули13100

Лечебните качества  на растението  джинджифил, са  били  добре познати още на  древната арабска, китайска и индийска култури. Днес, хиляди години по-късно човечеството  продължава  да ползва  джинджифила, като лек при различни заболявания - от храносмилателен дискомфорт до симптоми на настинка и грип. Активната съставка в растението е джинджерол, която представлява олеорезин, придаваща неговия аромат и терапевтични свойства. Използваната част е коренът, от който в наши дни се произвеждат специални хранителни добавки. Можете да се възползвате от полезните свойства на джинджифила, приемайки продукта Ginger Root (Джинджифил Корен) на Nature’s Way. Той съдържа 1,3% етерични масла, които подкрепят стомашно-чревните функции и допринасят за нормалното усвояване и абсорбция на хранителните компоненти.

Действие на продукта:

  • Подобрява и нормализира храносмилането
  • Намалява гаденето и повръщането при различни състояния като бременност, морска болест и други
  • Има силен противовъзпалителен ефект
  • Поддържа здравето на сърдечно-съдовата система
  • Притежава мощни антиоксидантни свойства
  • Стимулира имунната система
  • Помага при главоболие


Смята се, че родината на Джинджифила е Китай, където той е високо ценен, заради своето благоприятно въздействие върху човешкото здраве. Тази билка от векове се използва за облекчаване на различни състояния и смущения на храносмилателната система. Джинджифилът е добре познат и широко прилаган, като средство за лечение на  гадене и стомашно разстройство. Билката се използва също така, и  при колики,  чревни смущения, диспепсия (подуване на корема, киселини в стомаха, метеоризъм), лошо храносмилане и стомашно- чревни проблеми, като газове и стомашни спазми.

Продукта Джинджифил Корен има антиоксидантно свойство и е много силен имуномодулатор. Доказано е, че веществата съдържащи се в корените от Джинджифил, придават силното антибактериално свойство на това  растение. Също така, Джинджифила има противовъзпалително средство, което напоследък се използва за облекчаване на болки и възпаления на ставите. Използва се за облекчаване на  артрит и  главоболие, при  зъбобол, за лечение на  кашлица и  бронхит, при  остеоартрит, и  за облекчаване на тендинит.

Джинджифилът засилва кръвообръщението и пречиства кръвта. Той предпазва от сърдечно – съдови заболявания, инфаркт и инсулт, тъй като понижава нивото на холестерола и нормализира квръвната захар. Има доказателства, че корените от Джинджифила успешно се справят с последиците от стреса върху човешкото тяло. Той повлиява благоприятно нивата на серотонин в мозъка  и лекуват състояния на безпокойство, депресия и агресия. За да подобрите цялостното си здравословно състояние, просто вземете Ginger Root (Джинджифил Корен)!

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 2- 4 пъти дневно, или при необходимост при стомашен дискомфорт.

Код: 13100

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

 

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Джинджифил корен 1,1 g 4,4 g
Въглехидрати 1 g 4 g
Калории 5 20

 

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Въглехидрати 1 g
Джинджифил 1,1 g
Калории 5
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Ginger Root 550 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 13100
  • Наличност: В наличност
22.99 лв
Бърза поръчка