Nature's Way Gastritix 474 мг 100 капсули792301
Nature's Way Gastritix 474 мг 100 капсули
35.00 лв
product header
Nature's Way Gastritix 474 мг 100 капсули79230

Доброто храносмилане е изключително важно за поддържане на добро здраве. В природата има различни растения, които значително могат да подобрят храносмилането и да облекчат различни неприятни състояния. Представяме Ви продукта Gastritix (Гастритикс) на Nature's Way. Това e специализирана билкова формула включваща екстракти от семе на копър, корени на диоскорея, джинджифил и медицинска ружа, кора от елша и цвят на лайка, в който се съдържат 1,2% апигерин. Подкрепя нормалната дейност на храносмилателната система и стимулира функциите на стомашно-чревния тракт. Подпомага процесите на усвояване и абсорбция на храната.

Действие на продукта:

  • Подпомага и подобрява храносмилането
  • Подпомага усвояването на храната
  • Стимулира функциите на стомашно-чревния тракт


Лечебните качества  на растението  джинджифил, са  били  добре познати още на  древната арабска, китайска и индийска култури. Днес, хиляди години по-късно човечеството  продължава  да ползва  джинджифила, като лек при различни заболявания - от храносмилателен дискомфорт до симптоми на настинка и грип. Активната съставка в растението е джинджерол, която представлява олеорезин, придаваща неговия аромат и терапевтични свойства. Смята се, че родината на Джинджифила е Китай, където той е високо ценен, заради своето благоприятно въздействие върху човешкото здраве. Тази билка от векове се използва за облекчаване на различни състояния и смущения на храносмилателната система.

Джинджифилът е добре познат и широко прилаган, като средство за лечение на  гадене и стомашно разстройство. Билката се използва също така, и  при колики,  чревни смущения, диспепсия (подуване на корема, киселини в стомаха, метеоризъм), лошо храносмилане и стомашно- чревни проблеми, като газове и стомашни спазми. Лайката  е може би най-популярната и използвана билка в народната ни медицина. Била е използвана като лекарство от векове-още в древните Египет, Гърция и Рим. Популярността на лайката нараства особено много през Средновековието, когато хората започват да я използват като лек срещу многобройни оплаквания като астма, колики, висока температура, възпаления, гадене, детски болести, нервни проблеми, кожни заболявания и други. Лайката подпомага дейността на храносмилателната система.

Тази билка в състава на Gastritix (Гастритикс) от векове се използва за облекчаване на различни състояния и смущения на храносмилателната система. Джинджифилът е добре познат и широко прилаган, като средство за лечение на  гадене и стомашно разстройство. Билката се използва също така, и  при колики,  чревни смущения, диспепсия (подуване на корема, киселини в стомаха, метеоризъм), лошо храносмилане и стомашно- чревни проблеми, като газове и стомашни спазми.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули дневно с храна.

Код: 79230

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

natureswaygastritix-sf

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Въглехидрати 1 g
Джинджифил 237 mg
Диоскорея 237 mg
Екстракт от лайка 62 mg
Елша 125 mg
Копър (семе) 237 mg
Медицинска ружа 50 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Gastritix 474 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 79230
  • Наличност: В наличност
35.00 лв
Бърза поръчка