Nature's Way Garlicin НС 400 мг 90 таблетки67941
Nature's Way Garlicin НС 400 мг 90 таблетки
66.00 лв
product header
Nature's Way Garlicin НС 400 мг 90 таблетки6794

Ако искате да повишите съпротивителните си сили и да боледувате по-малко, има билки и подправки които са много ефективни за тази цел. Едно от тези средства е чесъна. Проблема обаче е, че не всеки може да консумира чесън. Ето защо, по-добрият вариант е хранителна добавка с чесън, каквато е Garlicin НС (Гарлицин НС) на Nature’s Way. Това е формула, комбинираща ефективността на алицина с отличните свойства на екстракта от глог, лютия червен пипер и витамин Е. Алицинът е химическо съединение от групата на алкените, което се съдържа в чесъна. То се отличава със силно антибактериално действие. Глогът подпомага кардиоваскуларното здраве като подобрява кръвния и хранителния поток към сърдечния мускул. Лютият червен пипер има загряващ ефект и действа ободряващо на много от системите в тялото. Витамин Е е силен антиоксидант, който също така намалява  LDL („лошия”) холестерол.

Действие на продукта:

  • Подобрява функциите на имунната система
  • Намалява и регулира кръвното налягане
  • Понижава нивата на лошия холестерол
  • Поддържа и защитава сърдечно-съдовата система
  • Подобрява кръвообращението

Чесънът е богат на  фитонциди, фитохормони, белтъчини, въглехидрати, азотни вещества, целулоза, скорбяла, органични киселини, дъбилни вещества и багрила. Съдържа и богат спектър от  витамини (С, А, В1, В2, В3, В6, В9, РР, Е и др.), соли на натрия, калия, фосфора, калция, желязото, магнезия и сярата, както и цинк, йот, селен и др. микроелементи. Богатият му химичен състав го прави едно от най-полезните растения, а неговата консумация може да предпази от много заболявания. Същия ефект ще получите чрез приема на Гарлицин НС!

Повечето медицински ползи, свързани с чесъна, се извличат от над 100 съединения, едно от които е алиина. Когато луковиците се смачкат или сдъвчат, алиина  се превръща в алицин. При смилането на алицина, в тялото се отделя сулфон киселина. Тя  реагира изключително бързо срещу   свободните радикали. Ето защо, чесънът е в първата десятка на храните антиоксиданти. Той осигурява мощна  защита срещу инфекциите, благодарение на своите антибактериални, антигъбични и антивирусни свойства. Всъщност, чесънът унищожава дори  резистентните на антибиотици бактерии.

Чесънът  улеснява движението на кръвния поток, най-вече  към сърцето. Той предпазва от образуването  на плаки в артериите, като по този начин намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. Счита се, че чесънът има и известни противоракови свойства, и  че алицинът в него  подпомага дори и отслабването. Едно нещо е сигурно-приема на продукта Garlicin НС (Гарлицин НС) ще стимулира имунната Ви система. Добре е да приемате редовно тази хранителна добавка, особено в сезоните на настинки и грип.

Начин на употреба: За най-добри резултати приемайте по 1 таблетка два пъти дневно с храна. За профилактика приемайте по 1 таблетка дневно.

Код: 6794

Разфасовка: 90 таблетки

Съставки: В 1 табл.: Дн. доза:
Чесън пудра (луковица) 
в който се съдържат 2800 mcg алицин
310 mg 620 mg
Глог екстракт (лист, цвят)   25 mg 50 mg
Лют червен пипер (плод)  15 mg 30 mg
Витамин Е (като d-алфа токоферил)  15 mg 30 mg
Рутин   12 mg 24 mg
Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 90
Съставки
Витамин Е 15 mg
Въглехидрати 1 g
Глог екстракт 250 mg
Калций 26 mg
Лют червен пипер 15 mg
Рутин 12 mg
Чесън 310 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Garlicin НС 400 мг 90 таблетки

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 6794
  • Наличност: В наличност
66.00 лв
Бърза поръчка