Nature's Way Garlicin Cardio 350 мг 90 капсули67931
Nature's Way Garlicin Cardio 350 мг 90 капсули
55.00 лв
product header
Nature's Way Garlicin Cardio 350 мг 90 капсули6793

Ако искате да повишите съпротивителните си сили и да боледувате по-малко, има билки и подправки които са много ефективни за тази цел. Едно от тези средства е чесъна. Чесънът е уникален, заради активната си съставка алицин, която не е налична в него, докато не се активира специален ензим, наречен алиназа. Това се случва само когато чесънът се смачка или намокри. Проблема обаче е, че не всеки може да консумира чесън. Ето защо, по-добрият вариант е хранителна добавка с чесън, каквато е Garlicin (Гарлицин) на Nature’s Way. Продукта е направен от първокачествен чесън на прах без миризма, който е специално обработен, за максимална активност на алиназата. Таблетките Гарлицин са със специална формула на освобождаване. Понеже стомашната киселина унищожава алиназата само за 2 секунди, те са с патентовано покритие, което осигурява над 2 часа защита на таблетката от стомашната киселина, като по този начин алиназата безопасно преминава в червата. Попаднала там таблетката трябва бързо да се разпадне, за да може ензимът алиназа, да се активира напълно и да произведе алицин.

Действие на продукта:

  • Подобрява функциите на имунната система
  • Намалява и регулира кръвното налягане
  • Понижава нивата на лошия холестерол
  • Поддържа и защитава сърдечно-съдовата система
  • Подобрява кръвообращението

Чесънът е богат на  фитонциди, фитохормони, белтъчини, въглехидрати, азотни вещества, целулоза, скорбяла, органични киселини, дъбилни вещества и багрила. Съдържа и богат спектър от  витамини (С, А, В1, В2, В3, В6, В9, РР, Е и др.), соли на натрия, калия, фосфора, калция, желязото, магнезия и сярата, както и цинк, йот, селен и др. микроелементи. Богатият му химичен състав го прави едно от най-полезните растения, а неговата консумация може да предпази от много заболявания. Същия ефект ще получите чрез приема на Garlicin (Гарлицин)!

Повечето медицински ползи, свързани с чесъна, се извличат от над 100 съединения, едно от които е алиина. Когато луковиците се смачкат или сдъвчат, алиина  се превръща в алицин. При смилането на алицина, в тялото се отделя сулфон киселина. Тя  реагира изключително бързо срещу   свободните радикали. Ето защо, чесънът е в първата десятка на храните антиоксиданти. Той осигурява мощна  защита срещу инфекциите, благодарение на своите антибактериални, антигъбични и антивирусни свойства. Всъщност, чесънът унищожава дори  резистентните на антибиотици бактерии.

Чесънът  улеснява движението на кръвния поток, най-вече  към сърцето. Той предпазва от образуването  на плаки в артериите, като по този начин намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. Счита се, че чесънът има и известни противоракови свойства, и  че алицинът в него  подпомага дори и отслабването. Едно нещо е сигурно-приема на продукта Гарлицин ще стимулира имунната Ви система. Добре е да приемате редовно тази хранителна добавка, особено в сезоните на настинки и грип.

Начин на употреба: За най-добри резултати приемайте по 1 таблетка два пъти дневно с храна. За профилактика приемайте по 1 таблетка дневно.

Код: 6793

Разфасовка: 90 капсули

Съставки: В 1 табл.: Дн. доза:
Чесън на прах  (освобождаващ 3200 mcg  алицин) 350 mg   700 mg
Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 90
Съставки
Чесън 350 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Garlicin Cardio 350 мг 90 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 6793
  • Наличност: В наличност
55.00 лв
Бърза поръчка