Nature’s Way Garlic & Parsley 545 мг 100 капсули1301
Nature’s Way Garlic & Parsley 545 мг 100 капсули
28.99 лв
product header
Nature’s Way Garlic & Parsley 545 мг 100 капсули130

Ако искате да боледувате по-малко, има билки и подправки които са много ефективни за тази цел. Едно от тези средства е чесъна. Проблема обаче е, че не всеки може да консумира чесън. Ето защо, по-добрият вариант е хранителна добавка с чесън, допълнен с магданоз, каквато е Garlic & Parsley (Чесън & Магданоз) на Nature’s Way. Чесънът e силен антиоксидант и повишава защитните сили на организма. Магданозът е богат на витамини А, С и К, желязо и фолати, летливи маслени компоненти, както и флавоноиди. Комбинацията от чесън и магданоз в продукта Чесън & Магданоз влияе изключително благотворно върху човешкия организъм. Комбинираният екстракт подсилва имунните функции, действа общо укрепващо и силно антиоксидантно. Подкрепя дейността на сърдечно-съдовата система.

Действие на продукта:

  • Подобрява функциите на имунната система
  • Намалява и регулира кръвното налягане
  • Понижава нивата на лошия холестерол
  • Поддържа и защитава сърдечно-съдовата система
  • Подобрява кръвообращението

Чесънът е богат на  фитонциди, фитохормони, белтъчини, въглехидрати, азотни вещества, целулоза, скорбяла, органични киселини, дъбилни вещества и багрила. Съдържа и богат спектър от  витамини (С, А, В1, В2, В3, В6, В9, РР, Е и др.), соли на натрия, калия, фосфора, калция, желязото, магнезия и сярата, както и цинк, йот, селен и др. микроелементи. Богатият му химичен състав го прави едно от най-полезните растения, а неговата консумация може да предпази от много заболявания. Същия ефект ще получите чрез приема на Чесън & Магданоз!

Повечето медицински ползи, свързани с чесъна, се извличат от над 100 съединения, едно от които е алиина. Когато луковиците се смачкат или сдъвчат, алиина  се превръща в алицин. При смилането на алицина, в тялото се отделя сулфон киселина. Тя  реагира изключително бързо срещу   свободните радикали. Ето защо, чесънът е в първата десятка на храните антиоксиданти. Той осигурява мощна  защита срещу инфекциите, благодарение на своите антибактериални, антигъбични и антивирусни свойства. Всъщност, чесънът унищожава дори  резистентните на антибиотици бактерии.

Чесънът  улеснява движението на кръвния поток, най-вече  към сърцето. Той предпазва от образуването  на плаки в артериите, като по този начин намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. Счита се, че чесънът има и известни противоракови свойства, и  че алицинът в него  подпомага дори и отслабването. Едно нещо е сигурно-приема на продукта Garlic & Parsley (Чесън & Магданоз) ще стимулира имунната Ви система. Добре е да приемате редовно тази хранителна добавка, особено в сезоните на настинки и грип.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 1-3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Разфасовка: 100 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Смес от: 
Чесън (луковица),
Магданоз (лист)
545 mg 3270 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Garlic & Parsley 545 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 130
  • Наличност: В наличност
28.99 лв
Бърза поръчка