Nature’s Way Garlic Bulb 580 мг 100 капсули130001
Nature’s Way Garlic Bulb 580 мг 100 капсули
22.00 лв
product header
Nature’s Way Garlic Bulb 580 мг 100 капсули13000

Ако искате да повишите съпротивителните си сили и да боледувате по-малко, има билки и подправки които са много ефективни за тази цел. Едно от тези средства е чесъна. Проблема обаче е, че не всеки може да консумира чесън. Ето защо, по-добрият вариант е хранителна добавка с чесън, каквато е Garlic Bulb (Чесън Луковица) на Nature’s Way. Чесънът ефективно спомага за редуцирането на свободните радикали в кръвта. Стимулира имунните функции и тонизира организма. Притежава антиоксидантно действие. Допринася за нормалното състояние на сърдечно-съдовата система.

Действие на продукта:

  • Подобрява функциите на имунната система
  • Намалява и регулира кръвното налягане
  • Понижава нивата на лошия холестерол
  • Поддържа и защитава сърдечно-съдовата система
  • Подобрява кръвообращението


Чесънът е богат на  фитонциди, фитохормони, белтъчини, въглехидрати, азотни вещества, целулоза, скорбяла, органични киселини, дъбилни вещества и багрила. Съдържа и богат спектър от  витамини (С, А, В1, В2, В3, В6, В9, РР, Е и др.), соли на натрия, калия, фосфора, калция, желязото, магнезия и сярата, както и цинк, йот, селен и др. микроелементи. Богатият му химичен състав го прави едно от най-полезните растения, а неговата консумация може да предпази от много заболявания. Същия ефект ще получите чрез приема на Чесън Луковица!

Повечето медицински ползи, свързани с чесъна, се извличат от над 100 съединения, едно от които е алиина. Когато луковиците се смачкат или сдъвчат, алиина  се превръща в алицин. При смилането на алицина, в тялото се отделя сулфон киселина. Тя  реагира изключително бързо срещу   свободните радикали. Ето защо, чесънът е в първата десятка на храните антиоксиданти. Той осигурява мощна  защита срещу инфекциите, благодарение на своите антибактериални, антигъбични и антивирусни свойства. Всъщност, чесънът унищожава дори  резистентните на антибиотици бактерии.

Чесънът  улеснява движението на кръвния поток, най-вече  към сърцето. Той предпазва от образуването  на плаки в артериите, като по този начин намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. Счита се, че чесънът има и известни противоракови свойства, и  че алицинът в него  подпомага дори и отслабването. Едно нещо е сигурно-приема на продукта Garlic Bulb (Чесън Луковица) ще стимулира имунната Ви система. Добре е да приемате редовно тази хранителна добавка, особено в сезоните на настинки и грип.

Начин на употреба:  Приемайте по 1 капсула 1-3 пъти дневно с храна или вода.

Код: 13000

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

natureswaygarlic-sf

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Чесън 580 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Garlic Bulb 580 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 13000
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
Бърза поръчка