Nature's Way Forskolii 250 мг 60 капсули100061
Nature's Way Forskolii 250 мг 60 капсули
81.47 лв
product header
Nature's Way Forskolii 250 мг 60 капсули10006

Изгарянето на излишните мазнини, е изключително  преследвана цел, за която понякога е нужна добра хранителна добавка.

Запознайте се с Forskolii (Форсколий) на Nature's Way-ефективна хранителна  добавка, която спомага за постигането на перфектна форма,  чрез стимулиране на процеса  на загуба на мазнини.

Форсколий е билков продукт, съдържащ форсколин - Екстракта от корена на аюрведичното растение Coleus forskohlii .

Форсколинът, който се съдържа в продукта,  задейства химични процеси в тялото Ви, които спомагат за изгарянето на енергия и мастни клетки в организма.

Друга важна функция на форсколина, е способността му да засилва дейността на щитовидната жлеза, което от своя страна засилва метаболизма и забързва процеса на изгарянето на мазнините.

Действие на продукта:

  • Засилва термогенезата
  • Съдейства за изгарянето на мазнините
  • Съдоразширяващо действие
  • Засилва метаболизма

Активната съставка в продукта-форсколин, притежава и съдоразширяващ ефект, в резултат на което е възможно да окаже влияние върху нивата на кръвното налягане. Форсколинът е мощен активатор на ензима аденилат циклаза.

Аденилат циклазата участва в производството на аденозин монофосфат, важен биохимичен агент за основните метаболитни процеси в организма. Той предизвиква верижна реакция от биохимични процеси, ускоряващи термогенезата, като по този начин осигурява енергия изгаряйки мастните натрупвания.

Има множество проучвания, които доказват ефективността на форсколина. Доказано увеличава съотношението между чистата телесна маса и натрупаните мазнини. По този начин, Вие  губите килограми и възвръщате здравословния баланс на вашето тяло.

Ефективността на  хранителната добавка Форсколий, по отношение на топенето  на мазнини, е сравнима с тази на ефедрин, но за разлика от него, този продукт няма да Ви причини познатите от ефедрина неприятни  странични ефекти.

Активното вещество форсколин се използва предимно за намаляване на телесното тегло и изгарянето на мазнините, без да въздейства негативно върху натрупаната вече мускулна маса. Тоест, този суплемент, съдейства за изгарянето на мазнини, но едновременно с това предпазва мускулната маса.

Заради тази своя способност, Forskolii (Форсколий) се превръща  най-сериозния заместител на ефедриновите добавки за бодибилдъри. Разбира се, трябва да се ограничава употребата му при  хора със сърдечни заболявания.

Начин на употреба: По 1 капсула 2 пъти на ден. За най-добри резултати, приемайте преди хранене.

Код: 10006

Разфасовка: 60 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
ForsLean® /Coleus forskohlii/
Екстракт от корен, стандартизиран до 20% (25 mg) форсколин
125 mg 250 mg
Coleus forskohlii
Екстракт от корен, стандартизиран до 1% (1.25 mg) форсколин
125 mg 250 mg
5 Nature's Way Forskolii 250 мг 60 капсули
Продуктът е добър. Може да се комбинира със san t3 който спомага функцията на щитовидната жлеза.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Forskolii 250 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 10006
  • Наличност: В наличност
81.47 лв
Бърза поръчка