Nature's Way Fenugreek 610 мг 100 капсули128001
Nature's Way Fenugreek 610 мг 100 капсули
24.99 лв
product header
Nature's Way Fenugreek 610 мг 100 капсули12800

Семената от сминдух са използвани с лечебни цели още през древността. Сминдухът притежава силно антисептично действие и облекчава симптомите, настъпили следствие на студеното време. Повлиява добре храносмилателния тракт и подкрепя обмяната на веществата Известна е със способността си да повишава тестостерона и мъжкото либидо. Fenugreek  може да се използва и като хранителна добавка  за отслабване и понижаване на лошия холестерол в кръвта. Fenugreek (Сминдух) на Nature's Way е хранителна добавка на билкова основа. Съдържа широкоизползваната билка фенугрийк, или сминдух.

Действие на продукта:

  • Стимулира производството на тестостерон
  • Повишава мъжкото либидо
  • Понижава холестерола
  • Намалява кръвната захар
  • Възстановява силите на организма


Сминдухът е богат на стероидни сапонини, производни на агликоните гитигенин, ямогенин, диосгенин и тигогенин. Съдържа още лецитин, фитин, трогонелин и холин.  От семената на билката сминдух, се извлича аминокиселината 4-хидрокси изолевцин. Тя всъщност  представлява приблизително 80% от свободните аминокиселини, съдържащи се в тази билка. Благодарение на тази аминокиселина, сминдуха притежава способността да  увеличава секрецията на инсулин, създавайки спад в нивата на кръвната захар. Това прави Сминдух  подходящ  суплемент за болните от инсулинова резистентност.

Билката сминдух притежава силно противовъзпалително, антисептично действие. Ето защо, тя  представлява отлично средство  за лечение  на рани и абсцеси, ревматизъм, подагра, екземи. Също така, приеман вътрешно, сминдуха успешно  лекува стомашно-чревни проблеми, като колики, дизинтерия, загуба на апетит и други. Също така, билката е подходяща за лечение на кашлица , рахит, уголемяване на черния дроб и подагра. Някой я наричат новият Трибулус, тъй като също като него повишава нивото на тестостерона. Сминдуха е и силно тонизиращо средство. В миналото, дори е бил използван за свестяване на хора изпаднали в безсъзнание.

Сминдухът се счита за една от  най-добрите билки за увеличаване на женската красота. Тази билка е богат източник на холин-вещество, благодарение на което сминдуха може да повишава и стимулира мисловния процес. Тази билка, доказано увеличава  количеството на кърмата и от векове е била използвана от кърмещите майки. Сминдуха спомага лечението на диабет и предпазва от рак на гърдата. Има доказана способност да балансира и нормализира нивата на хормоните, което го прави подходящо приложение за облекчаване на предменструалните синдроми и състоянията свързани с менопаузата. Сминдуха има и антиоксидантни свойства и забавя процесите на стареене. Всичко това получавате с продукта Fenugreek (Сминдух)!

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 2-3 пъти на ден, за предпочитане с храна.

Код: 12800

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

natureswayfenugreek-sf

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Въглехидрати 1 g
Калории 5
Сминдух (семена) 1220 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Fenugreek 610 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 12800
  • Наличност: В наличност
24.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359