Nature's Way Evening Primrose Oil 1300 мг 60 капсули154181
Nature's Way Evening Primrose Oil 1300 мг 60 капсули
50.97 лв
product header
Nature's Way Evening Primrose Oil 1300 мг 60 капсули15418

В продължение на стотици години, маслото от вечерна иглика е било  използвано  като средство за облекчаване на симптомите, свързани с менопаузата и предменструалния синдром-схващания, топли вълни, болезненост в гърдите, напрегнатост и честа смяна на настроенията. Извършвани са многобройни изследвания на растението, благодарение на които в наши дни вече са известни и други полезни свойства на това уникално растение, което често е наричано “кралски лек за всичко“. Предлагаме Ви да се възползвате от полезните свойства на този природен дар, чрез продукта Evening Primrose Oil (Иглика Масло) на Nature's Way! Продукта е произведен е от ръчно събрани и ръчно почистени семена, тествани за чистота и ефективност и внимателно пресовани. Съдържа 10% гама-линоленова киселина (GLA)  от генно немодифицирани семена.

Действие на продукта:

  • Богат източник на полезни мастни киселини
  • Поддържа и регулира  хормоналния баланс
  • Има противовъзпалителен ефект
  • Защитава сърдечно-съдовата система
  • Осигурява антиоксидантна защита

Вечерната иглика е диво растение с много красиви  слънчеви цветове. От неговите семена по специална технология, наречена студено пресоване,  се извлича хранително масло. Това масло е наистина уникално, поради факта че е едно от малкото масла, който съдържат голямо количество гама-линоленова киселина GLA. Също така, маслото от вечерна иглика в Иглика Масло е богат източник на омега-6 ненаситени мастни киселини, които както знаете са изключително важни  за здравето. Тези есенциални мастни киселини са от решаващо значение за образуването на важни простагландини, които регулират и поддържат жизненоважни функции в тялото.

Маслото от вечерна  иглика се отличава със  силно противовъзпалително действие, тъй като  контролира освобождаването на левкотриените, които принуждават  имунната система да атакува тялото. Ето защо, продукта Иглика Масло може да е наистина полезен за хората, страдащи от хронични възпаления, като ревматоидния артрит например. Маслото от вечерна иглика има невероятно положителен ефект върху цялостното здравословно състояние на организма. Тъй като притежава свойството да понижава кръвното налягане и холестерола, както и риска от образуване на тромби, маслото от вечерна иглика  намалява риска от сърдечно-съдови заболявания.

Маслото от  вечерна иглика в Иглика Масло е полезно и за жените, защото облекчава симптомите свързани с менопаузата, както и предменструалните симптоми. Също така, вече е известно  че  маслото  съдържа и антиоксиданти, които защитават организма от болести като диабет, неврологични проблеми, свързани с диабет, високо кръвно налягане, затлъстяване, и много други. Продукта Evening Primrose Oil (Иглика Масло) е отлично средство да подобрите здравословното си състояние, без отрицателни ефекти.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от 2 до 3 пъти дневно.

Код: 15418

Разфасовка: 60 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Масло от семена на  иглика в което се съдържат: 1300 mg    3900 mg
Омега-6 мастни к-ни като:  1000 mg  

3000 mg

Линолова к-на  880 mg   2640 mg
Гама линоленова к-на 120 mg  360 mg
Омега-9 мастни к-ни като олеинова к-на 70 mg 210 mg
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Гама линоленова киселина 130 mg
Енергийна стойност 15 Cal
Линолова киселина 960 mg
Омега 6 Мастни киселини 1.1 g
Омега 9 Мастни киселини 94 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Evening Primrose Oil 1300 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15418
  • Наличност: В наличност
50.97 лв
Бърза поръчка