Nature's Way EstroSoy Plus 505 мг 60 капсули145361
Nature's Way EstroSoy Plus 505 мг 60 капсули
84.99 лв
product header
Nature's Way EstroSoy Plus 505 мг 60 капсули14536

EstroSoy Plus (ЕстроСой Плюс) на Nature's Way е хранителна добавка, която съдържа соеви изофлавони-широко известни с многото си полезни лечебни свойства. ЕстроСой Плюс е произведен от цели соеви зърна, ферментирали при естествен, патентован процес. Ферментацията им дава повече изофлавони и разнообразие на поддържащи хранителни вещества, включително бета-глюкан и глутатион. Доставя соеви изофлавони (60% генистеин, 40% даидзеин) в тяхната “свободна” форма за по-добро усвояване и ефективност.

Продукта  e подсилен със стандартизиран екстракт от грозовиден ресник. Тази билка има естрогенно действие и е широко препоръчвана от лекарите в Европа за менопауза. Екстрактът от частите на червената детелина в ЕстроСой Плюс също е богат на фитоестрогени и спомага при менопауза и симптоми като горещи вълни. Продукта е получен от 100% натурални соеви зърна без никаква генетична модификация.

Действие на продукта:

  • Намалява горещите вълни
  • Намалява нощните изпотявания
  • Поддържа здравето на гърдите
  • Регулира хормоналния баланс
  • Предпазва сърдечно-съдовата система
  • Понижава нивата на холестерола
  • Не съдържа ГМО

Добре е, жените навлизащи в менопаузата, да започнат да приемат соеви изофлавони: генистеин, даидзеин, глицитиин. Това са фитоестрогени, които действат подобно на женските полови хормони (естрогените), но  не са стероиди.

Широко известен и неуспорим факт е, че соевите изофлавони са едно отлично  средство срещу симптомите на менопауза. Това е така, защото  соевите изофлавони подкрепят функцията на женската полова система и спомагат за поддържане на естествения хормонален баланс по време и след менопаузата. Много жени ги използват, за да се преборят  с горещите вълни, нощното изпотяване и нервното напрежение.

Соевите изофлавони имат мек естрогено-подобен ефект, какъвто се използва при хормонозаместителните терапии.Освен това, соевите изофлавони помагат при наднормено тегла, тъй като   допринасят и за изчистване на подкожните.

Доказано е също така, че соевите изофлавони спомагат до голяма степен  за заздравяване на костната система. Всеизвестен факт е, че естрогенът съдейства за  увеличаването  на костната плътност и за  заздравяването  на костите. За съжаление обаче, естрогенът има и отрицателно действие - той често може драстично да увеличи риска от рак.

Ето защо много хора търсят природни алтернативи - соевите изофлавони съдържащи се в EstroSoy Plus (ЕстроСой Плюс) могат да бъдат ключов фактор, който  да  предотврати  загубата на костна тъкан. Изследванията показват, че соевите изофлавони са ефективно средство за  предотвратяване на сърдечно-съдови  болест. Причината за това, е че соевите изофлавони притежават способността да   намаляват нивата  на общия холестерол, на липопротеините с ниска плътност, а също така да попречат и предотвратят  натрупването на плака по стените на  артериите.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули на ден.

Код: 14536

Разфасовка: 60 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Ферментирала соя (зърна) (осигуряващ 6%  изофлавони (40 mg) 335 mg  670 mg 
Детелина (цвят) 150 mg  300 mg 
Гроздовиден ресник екстракт (корен и коренище) /стандартизиран до 2.5 % тритерпин гликозид (1 mg) 20 mg 40 mg
Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Витамин С 1,5 mg
Въглехидрати 1 g
Гроздовиден ресник 40 mg
Детелина (лист) 360 mg
Калории 5
Соеви зърна екстракт 670 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way EstroSoy Plus 505 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 14536
  • Наличност: В наличност
84.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359