Nature's Way Elderberry 575 мг 100 капсули124401
Nature's Way Elderberry 575 мг 100 капсули
31.99 лв
product header
Nature's Way Elderberry 575 мг 100 капсули12440

Надали съществува друго растение освен черния бъз, на което да се възхищават   през времена и континенти. Още по времето на Хипократ и Плиний били  описани лечебните свойства на черния бъз. Черният бъз набира силна популярност извън Европа, като последните години американските власти инвестират милиони долари за проучване на неговите медицински ползи.

За Черният бъз (Sambucus nigra L ) казват, че е българският ЖЕН ШЕН!

Представяме Ви продукта Elderberry (Черен Бъз) на Nature's Way. за поддържане нормалното състояние на горните дихателни пътища. Благодарение на богатото съдържание на витамин С, е особено подходящ както за пушачи, така и като превантивно средство през есенно-зимните месеци.

Действие на продукта:

  • Стимулира имунната система
  • Повишава съпротивителните сили
  • Тонизира и укрепва
  • Антиоксидантно действие


Плодовете на черния бъз са богати на антицианови съединения, помагащи за неутрализирането на свободните радикали. Плодовете също така изобилстват от  ценни минерали и микроелементи, които най-често не достигат в храната през зимата.

Продукта Черен Бъз напълно може да задоволи тези нужди! Без съмнение, черния бъз е натурално лечебно средство с антивирусни свойства, особено срещу различни видове грип. Бъзът може спокойно да се употребява при простудно заболяване, защото предизвиква изпотяване и сваля високата температура. Също така, растението, а съответно и сиропа, помагат срещу анемии.

Освен всичко останало, черният бъз влияе благотворно върху сърдечната дейност и помага за сваляне на кръвното налягане.

Продукта Черен Бъз е изключително средство за укрепване! Може да се използва през всички сезони, особено когато оганизмът е в дефицит и е бил беден на витамини и минерали. Черният бъз може да стимулира значително имунитета, да подобри храносмилането и кръвотворенето. Той има и мощен антиоксидантен и детоксикиращ ефект.

Черният бъз е изключително  полезен и при хронични проблеми на жлезите с вътрешна секреция-нарушен метаболизъм, както и при латентен или вече манифестен диабет при деца и възрастни.

Elderberry (Черен Бъз) е изключително полезен за възрастни и деца-особено при нарушен имунитет, често повтарящи се инфекции на горните дихателни пътища, често повтаряни пневмонии, проблеми с храносмилателната система, в това число хроничен гастрит, язвена болест и ентероколити, с нарушено усвояване на приеманата храна и дефицит на витамини и минерали.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули, 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Код: 12440

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

natureswayelderberry-sf

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Въглехидрати 1 g
Калории 5
Натрий 5 mg
Черен бъз (плод) 920 mg
Черен бъз (цвят) 230 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Elderberry 575 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 12440
  • Наличност: В наличност
31.99 лв
Бърза поръчка