ПОРЪЧАЙ С КОД "BLACK15" И ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ.
Nature’s Way EFA Blend For Children 445 мг 60 капсули141801
Nature’s Way EFA Blend For Children 445 мг 60 капсули
34.50 лв
product header
Nature’s Way EFA Blend For Children 445 мг 60 капсули14180

Някои  от най-често срещаните  проблеми при  поведението и развитието на  децата се изразяват с трудна  концентрация, неспособност за  запаметяване  и трудно задържане на вниманието. Има различни причини за това, но най-честата от тях  е недостатъчния  прием на омега-3 мастни киселини, като резултат  от еднообразна или небалансирана диета.И понеже тялото не може  да ги произвежда само, е необходимо есенциалните мастни киселини да се доставят в организма при консумация на риба, растителни мазнини и свежи зеленчуци, а ако това е трудно постижимо, чрез хранителни добавки.

EFA Blend For Children (Ефа Бленд За Деца) на Nature’s Way е хранителна добавка, създадена с грижа за вашите деца. Този продукт осигурява нужните на детето  есенциални полиненаситени Омега-3 мастни киселини, които са жизнено необходими за всички  физически и умствени  потребности. Продукта подпомага  нормалното действие и развитие  на детската нервна  система, по време на техния растеж, а също така и подобрява  тяхната памет и внимание. Ефа Бленд За Деца  е и мощен имуностимулант-повишава устойчивостта и съпротивителните сили на децата  и ги  предпазва от чести грипни и простудни заболявания, а също така спомага за тяхното по-бързо възстановяване след боледуване.

Действие на продукта:

  • Подпомага умствената дейност на децата
  • Стимулира имунната система
  • Поддържа доброто зрение
  • Подобрява паметта и вниманието


Ефа Бленд За Деца съдържат 30% ейкозапентаенова киселина (EPA) и 20% докозахексаенова киселина (DHA) от молекулярно дестилирано рибено масло от сардина и аншоа, плюс 9% гама-линоленова киселина (GLA) от масло от вечерна иглика и витамин Е. EPA (ейкозапентаенова киселина)  е една от трите омега-3 мастни киселини, които са  необходими на тялото. Тя взема активно  участие във функционирането на централната нервна система и мозъка, чрез предпазване на миелина (защитната обвивка на нервните клетки) от увреждане. DHA е с изключително  високо съдържание в мозъчната тъкан. Образува до 20% от сивото мозъчно вещество и е най-често срещаната омега-3 мастна киселина в мозъка, което определя и нейното определящо значение за интелектуалното развитие.

EFA Blend For Children (Ефа Бленд За Деца) е хранителна добавка, която спомага за  поддържане на доброто  физическо състояние на децата. Този продукт оказва  положителен ефект върху сърдечносъдовата система и зрението, а при децата  оказва чудесен  ефект върху растежа, развитието и умствените способности на детето.

Начин на употреба: Възрастни и деца над 5 год: По 2 капсули сутрин и вечер с храна или течности. Деца под 5 год: По 1 капсула сутрин и вечер. Капсулата може да се разреже и да се смеси с храната. През първите 12 месеца удвоете препоръчителния дневен прием.

Код: 14180

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

natureswayefakids-sf

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
DHA (Docosahexaenoic Acid) 120 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 174 mg
Витамин Е 20 mg
Калории 10
Калории от мазнини 10
Мазнини 1 g
Масло от вечерна иглика 280 mg
Рибено масло 580 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way EFA Blend For Children 445 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 14180
  • Наличност: В наличност
34.50 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359