Nature's Way Echinacea &Vitamin C 492 мг 100 капсули4171
Nature's Way Echinacea &Vitamin C 492 мг 100 капсули
41.45 лв
product header
Nature's Way Echinacea &Vitamin C 492 мг 100 капсули417

За да бъдете здрави през цялата година, трябва да стимулирате и засилите съпротивителните сили на тялото си. За да направите това, е необходим не само здравословен начин на живот, но и добър имуностимулант. Подобни продукти често се срещат на пазара, но Ви предлагаме да опитате Echinacea &Vitamin C (Ехинацея & Витамин С) на Nature's Way. Тази хранителна добавка съчетава два от най-силните известни имуностимуланти. Включва Витамин С, който не се произвежда и съхранява от вашето тяло, заради което е необходим неговия допълнителен прием. С него не можете да предозирате, тъй като остатъците се изхвърлят от тялото. Ехинацея & Витамин С съдържа също и Ехинацея-билка, която се използва от векове, като средство за повишаване на имунитета.

Действие на продукта:

  • Засилва имунната система
  • Повишава устойчивостта на организма срещу болести и инфекции
  • Спомага за бързото и пълноценно възстановяване след боледуване
  • Поддържа нормалните жизнени функции
  • Осигурява повече енергия
  • Подсилва сърдечно – съдовата система


Витамин С е нужен за най-малко 300 метаболитни функции, включително растеж на тъканите и ремонт, поддържане на функцията на надбъбречната жлеза, премахване на възпаления и други. Най – ценен е, заради способността му да стимулира имунната система, предпазвайки Ви по този начин от вируси, настинки и много други заболявания. Витамин С е и мощен антиоксидант, който предпазва органите и клетките  в човешкото тяло. Благодарение на този витамин, можете да подобрите цялостното си здравословно състояние. Витамин С е изключително необходим по време на стрес, защото точно тогава имунната система отслабва. Не на последно място, витамин С понижаване  кръвното налягане, като по този начин предпазва от  сърдечно-съдови заболявания.

Ехинцеята е същински дар от природата! Билката се смята за един от мощните естествени имуностимулатори. Това растение стимулира и укрепва имунната система, защото притежава  функциите на естествен антибиотик. Ехинацеята има несравними  противовъзпалителни и антимикробни свойства. Растението намалява  симптомите на настинка и грип, а също така съкращава самата продължителност на болестта. Антибиотиците унищожават бактериите директно, но ехинацеята  действа по друг начин. Тя елиминира  микробите, като стимулира имунния отговор. Прави това, чрез повишаване производството  на бели кръвни телца – Т- и В-лимфоцити. Ехинацеята също така засилва продукцията на интерферон, едно от най-мощните оръжия на организма в борбата с инфекциите.

Echinacea &Vitamin C (Ехинацея & Витамин С) е хранителна добавка без отрицателни странични ефекти, от която може да се възползва всеки. Продукта е изключително подходящ за хората, които боледуват често, за спортистите, а също и за всички, водещи активен начин на живот.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане с храна. За най-добри резултати, след приемане на продукта в продължение на 6-8 седмици, се препоръчва пауза от 2 седмици.

Код: 417

Разфасовка: 100 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Ехинацея пурпурея Органик  
(стъбло, лист, цвят)
361 mg 2166 mg
Витамин С  (като калциев аскорбат) 100 mg 600 mg
Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Витамин С 200 mg
Въглехидрати 1 g
Калций 27 mg
Органична Ехинацея 722 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Echinacea &Vitamin C 492 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 417
  • Наличност: В наличност
41.45 лв
Бърза поръчка