Nature's Way Echinacea & Astragalus & Reishi 400 мг 100 капсули4131
Nature's Way Echinacea & Astragalus & Reishi 400 мг 100 капсули
43.99 лв
product header
Nature's Way Echinacea & Astragalus & Reishi 400 мг 100 капсули413

В последните години се наблюдава значително повишаване на вирусните и грипните заболявания, както и на бактериалните и гъбичните инфекции. Силната имунна система е естествен защитен механизъм на тялото Ви, който би трябвало да може да се справи с всичко това. Върху състоянието на имунната система също влияят редица отрицателни фактори, и при повечето хора е налице нейната отслабена дейност. На пазара могат да се открият много хранителни добавки за стимулиране на имунната система. Ако искате най-доброто, вземете продукта Echinacea & Astragalus & Reishi (Ехинацея & Астрагал & Рейши) на Nature's Way. Продукта спомага за нормалното състояние на имунната система и подкрепя метаболитните процеси.

Действие на продукта:

  • Засилва имунната система и устойчивостта на организма срещу болести и инфекции
  • Спомага за бързото и пълноценно възстановяване след боледуване
  • Поддържа нормалните жизнени функции
  • Осигурява повече енергия


Ехинацея & Астрагал & Рейши съдържа Ехинацея. Ехинацеята представлява естествен и ефективен имуномодулатор. Тя е едно от най-продаваните и най-старите  лечебни средства на растителна основа в целия свят. Произходът на растението Ехинацея е  Северна Америка. Местните индианци са използвали от векове това растение, против зъбобол и различни инфекции. Някои от активните съставки на билката Ехинацея са ехинакозиди, полизахариди, феноли, полиацетилени, алкиламиди и флавоноиди. Редица проведени изследвания през последните години доказват, че растението Ехинацея  стимулира продуцирането на „борещите” се с инфекциите бели кръвни телца-Т- и В-лимфоцити. Също така, тази билка повишава продукцията на интерферон, едно от най-мощните  оръжия на организма в борбата с инфекциите.

Ехинацея & Астрагал & Рейши включва и Астрагал. Билката Астрагал съдържа няколко полезни съединения, които имат мощни имуностимулиращи свойства. Към тези съставки спадат сапонините, стеролите, изофлавоните и полизахаридите. Благодарение  на тези съединения, билката  повишава производството на стволови клетки в костния мозък и лимфните тъкани и насърчава превръщането  им в активни имунни клетки.  Астрагалът  също така повишава производството на  на имуноглобулин и стимулира макрофагите. Билката притежава уникалната способност да активира  Т-клетките и естествените клетки вирусоубийци, и да задейства  имунните  клетки от състояние на  "почивка" в повишена активност.

Echinacea & Astragalus & Reishi (Ехинацея & Астрагал & Рейши)съдържа и гъбата Рейши. В нея се съдържат големи количества   активни полизахариди, ергостерол, кумарин, манитол, лактони, алкалоиди, витамини,минерали и не на последно място, ненаситени мастни киселини. За разлика от повечето гъби, които съдържат средно 90% вода, гъбата Рейши има по-суха структура (75%) и е по-богата на полезни нутриенти. Тези вещества, правят рейши отлично средство за повишаване на устойчевостта на организма срещу вирусни заболявания и инфекции. Също така, в медицината са описани многобройни случай на хора, излекувани от рак, чрез приема на тази уникална гъба.

Начин на употреба: Приемайте по 3 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане с храна. След 6-8 седмично приемане се препоръчва пауза от 2 седмици.

Код: 413

Разфасовка: 100 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Патентована смес от:

Ехинацея пурпурея органик (стебло, лист, цвят);Астрагал (корен);Рейши  екстракт от цяло плодно тяло;

400 mg   3.6 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Echinacea & Astragalus & Reishi 400 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 413
  • Наличност: В наличност
43.99 лв
Бърза поръчка