Nature's Way Echinacea 400 мг 100 капсули124001
Nature's Way Echinacea 400 мг 100 капсули
35.00 лв
product header
Nature's Way Echinacea 400 мг 100 капсули12400

Имунната система е естествената бариера на тялото Ви, която Ви предпазва от болести и инфекции. Много често, поради различни причини имунната система отслабва. Един от най – ефективните природни имуностимуланти е ехинацеята. Тази билка е била използвана от векове  за стимулиране на имунната функция. В наши дни ехинацеята често се използва за лечение на  настинки и вируси, както и при често повтарящи се инфекции. Възползвайте се от лечебното действие на ехинацеята, чрез продукта  Echinacea (Ехинацея) на Nature's Way! Тази естествена хранителна добавка  съдържа висококачествен екстракт от Ехинацея на прах, който се отличава с мощни имуностимулиращи свойства.

Действие на продукта:

  • Подобрява функциите на имунната система
  • Действа противовъзпалително и антимикробно
  • Подпомага бързото възстановяване след боледуване


Билката ехинацея укрепва имунната система  като стимулира производството на Т-клетки. Тя също така увеличава способността на белите клетки  да отблъскват патогенни нашественици. Ехинацеята е сложно съчетание на активни вещества, които  имат положителен  ефект върху имунната система на човека. Всички видове от това билково лекарство имат съединения  наречени феноли. Фенолите са активни вещества, които контролират дейността на редица ензими и клетъчни рецептори. Те имат мощни антиоксидантни свойства. Ехинацеята съдържа и полизахариди, които стимулират имунната система. Ехинацеята е особено ефективна при лечението  на повтарящи се инфекции. Когато се използва в продължение на няколко седмици, имуностимулиращите съединения ехинацеята се натрупват в организма, което прави нейните  стимулиращи ефекти все по-мощни.

Много изследвания доказват, че билката ехинацея има способността да повишава производството важен хормон наречен интерферон. Интерферона се синтезира от тялото като отговор срещу  вирус или инфекция. Този хормон  изпраща сигнали към други имунни клетки, за да подпомогне борбата с вредителя. Повишавайки нивата на интерферон, ехинацеята подпомага тялото по естествен начин  в борбата му с настинки и болести. Ехинацеята също така има  противовъзпалителни свойства и може да се прилага върху кожата директно, при различни видове наранявания.  Някои специалисти смятат, че ​​ехинацеята е мощно средство  за пречистване на кръвта.

Приемът на хранителни добавки с ехинацея, каквато е и Eхинация, може да намали риска от заразяване или настинка с близо 50%. Този продукт  може да помогне на тялото, като засили неговата естествена способност да се преборва с  някои от общите сезонни вируси. Билката ехинацея, която Echinacea (Ехинацея) съдържа, има мощно имуностимулиращо действие. Ето защо, този продукт може да засили възпротивителните сили на организма Ви.

Начин на употреба: Приемайте по 3 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане с храна. За най-добри резултати, след приемане на продукта 6-8 седмици, се препоръчва пауза от 2 седмици.

Код: 12400

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

natureswayechinaceavitaminc-sf

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Витамин С 200 mg
Въглехидрати 1 g
Диетични фибри < 1 g
Калций 27 mg
Органична Ехинацея 722 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Echinacea 400 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 12400
  • Наличност: В наличност
35.00 лв
Бърза поръчка