Nature’s Way Dong quai 565 мг 100 капсули123801
Nature’s Way Dong quai 565 мг 100 капсули
29.99 лв
product header
Nature’s Way Dong quai 565 мг 100 капсули12380

Китайската ангелика е растение с общоукрепващо и тонизиращо организма действие. Коренът й е медицински активен. Съдейства за нормалните функции на нервната система. Билката благоприятства хормоналния баланс в женския организъм и спомага за нормалното протичане на менструалния цикъл. Приемът й подкрепя процесите в женското тяло и през периода на менопаузата, а също така повишава  жизнения тонус и имунните защити на организма. Можете да получите това с продукта Dong quai (Китайска Ангелика) на Nature’s Way! Добавката съдържа 0,25% от активната съставка лигустилид.

Действие на продукта:

  • Укрепва организма
  • Повишава тонуса
  • Стимулира имунната система
  • Действа успокояващо
  • Благоприятства състоянието на кръвта
  • Поддържа хормоналния баланс при жените

Въпреки че се смята, че всички части на растението помагат за широк спектър от заболявания, основната лечебна част е корена. Стъблата и листата са с по-слабо действие. Коренът, стъблата и листата могат да се използват за цялостен тоник. Коренът помага при разстройства на храносмилането, газове и колики. Женшенът се смята за основна билка в Китай като мъжки тоник, а билката китайска ангелика се смята за негов женски мариант. Китайците отдавна са разбрали, че редовната употреба на ангелика от жените им осигурява лесно зачеване, липса на спонтанни аборти, безопасно раждане и липса на менопаузни оплаквания.

Китайската Ангелика може да се използва за лечение на множество женски оплаквания. В резултат на това, тя се смята за женски "жен-шен". Според принципите на китайската медицина, кръвта е доминираща за здравето на жените, а за китайската ангелика се казва, че подхранва, подсилва кръвта и понякога се предписва като строител и тоник на кръвта. Билката също така работи като спазмолитично и леко успокоително. Въпреки че е известна предимно като женска билка, ангеликата понякога се използва от билкарите и за мъжете, особено, ако страдате от такива състояния, свързани с циркулаторни проблеми, като умора или високо кръвно налягане.

Китайците също вярват, че жените, които вземат китайска ангелика поддържат младостта си далеч повече от обичайното време. Следователно, те я включват във всички кремове за красота. Тъй като билката действа леко седативно, китайската медицина я използва за лечение на хора с напрегната нервна система. Растението освен всичко останало може да се приема при храносмилателни проблеми, чревни възпаления, менструални спазми, бронхиални задръствания и за стимулиране производството на кърма. Продукта Dong quai (Китайска Ангелика) е отлично средство за повишаване на жизнеността и енергията, както и за обогатяване на кръвта.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 3 пъти на ден, за предпочитане с храна.

Код: 12380

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

natureswaydongquai-sf

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Въглехидрати 1 g
Китайската ангелика 1,13 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Dong quai 565 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 12380
  • Наличност: В наличност
29.99 лв
Бърза поръчка