Nature's Way Damiana Leaves 400 мг 100 капсули122001
Nature's Way Damiana Leaves 400 мг 100 капсули
31.00 лв
product header
Nature's Way Damiana Leaves 400 мг 100 капсули12200

Малко известната билка дамяна е наричана божествена, заради полезните й за здравето свойства. Билка дамяна (Turnera diffusa) представлява нисък разклонен храст с приятни ароматни цветове, които цъфтят през цялото лято. Плодовете им, след като прецъфтят имат вкус на смокини, но леко нагарчат. Това ги прави много привлекателни и за кулинарията. Ароматът му е подобен на лайката. Родината на растението е Централна Америка, но сега е разпространен вече и в Мексико, в някои части на Южна Америка и Западна Индия. За лечебните м свойства се е знаело от преди 100 години, освен прилагането му от маите от векове. За здравни цели се използват листата. Можете да изпитате полезните свойства на билката, чрез продукта Damiana Leaves (Дамяна Лист) на Nature's Way.

Действие на продукта:

  • Подобрява настроението
  • Дава енергия
  • Действие на афродизиак
  • Укрепва тялото

Дамяната се отличава със сложен химичен състав и в нея се намират известни съединения като α-пинен, β-каротин, β-пинен, евкалиптол, танини и тимол. Съединението damianin оказва релаксиращ ефект върху централната нервна система. Доказано е, че Дамяната е мощен антидепресант с мек и успокояващ ефект, особено при сексуални разстройства, които са в резултат от емоционален дисбаланс. Както може да се види от латинското й наименование, това растение е традиционен афродизиак. Възстановява функционирането на репродуктивните органи и връща на тялото енергията и жизнеността на младостта. Съвременните лекари препоръчват Дамяната като средство за лечение на депресия, тревожност, нервно изтощение, атоничен запек и импотентност.

Веществата, съдържащи се в листата на Дамяната имат антисептичен ефект върху цялата урогенитална система и повишават нивото на кръвната захар, оказвайки благоприятен ефект върху стомашно-чревния тракт, регулирайкит холестерола. Листата от Дамяна иматт имуномодулиращ ефект и стимулиращ ефект върху функционирането на репродуктивната система, способстват за нормализиране на хормоналния статус. Приемът на Дамяна по време на менопаузата намалява честотата и интензивността на горещи вълни. При мъжете Дамяната увеличава производството на сперматозоиди, премахвайки симптомите на ДХП (доброкачествена простатна хиперплазия). Всичко това можете да получите с продукта Damiana Leaves (Дамяна Лист).

Начин на употреба: По 2 капсули 3 пъти на ден, за предпочитане с храна.

Разфасовка: 100 капсули

Съставки: В 2 капс.: Дн. доза:
Дамиана (лист)  800 mg  2400 mg
Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Въглехидрати < 1 g
Дамиана 800 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Damiana Leaves 400 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 12200
  • Наличност: В наличност
31.00 лв
Бърза поръчка