Nature’s Way CranRx 500 мг 30 капсули152891
Nature’s Way CranRx 500 мг 30 капсули
57.00 лв
product header
Nature’s Way CranRx 500 мг 30 капсули15289

Червените боровинки са  вкусни, но и полезни за здравето  плодове, защото  са заредени с уникално количество  антиоксиданти и други фитонутриенти, които могат да предпазват от инфекции, сърдечно-съдови заболявания, рак и различни други болести и състояния.  Възползвайте се от качествата на този плод, чрез продукта CranRx (КранRx)на Nature’s Way! Продукта е под формата на растителни капсули с екстракт от цели плодчета на биоактивна червена боровинка, стандартизиран до проантоцианидини (PACS)- (флавоноиди с мощно антиоксидантно действие). CranRx e патентоваха технология за биоактивна червена боровинка, която съдържа до 3 пъти повече проантоцианидини в сравнение с повечето други продукти с червена боровинка. Това се дължи на факта, че продукта е стандартизиран от една уникална разновидност на червената боровинка, която има повече естествени проантоцианидини.

Действие на продукта:

  • Силни антиоксидантни свойства
  • Противовъзпалително действие
  • Антиканцерогенен ефект
  • Прочиства от инфекции пикочните пътища
  • Предпазва  сърдечно-съдовата система
  • Подпомага на отслабването


Червените боровинки  представляват малки, червени горски плодове, и  растат предимно в по-хладните райони на света в  Канада, Съединените щати и Европа. Те имат тръпчив вкус, но  ​​са заредени с антиоксиданти и много полезни  хранителни вещества. Плодовете са изключително  богати на витамини, микроелементи, минерали, дъбилни вещества и флавоноиди, есенциални мастни киселини - линолеова киселина (OMEGA-6), алфа линолеова киселина(OMEGA-3), каротеноиди и фитостероли. Червената боровинка съдържа също така арбутин, следи от хидрохинон,  катехинови танини, флавоноидните вещества кверцетин, хиперозид, изокверцетин, урзолова, хлорогенова и кафеена киселина, витамин С.

Всички тези вещества, правят червената боровинка много мощен антиоксидант, който неутрализира действието на свободните радикали. Този плот забавя  процесите на стареене и съдейства  за избистряне на ума. Освен това, има антибактериално действие и повишава съпротивителните сили на организма. Намиращите  се в червените боровинки  флавоноиди и полифеноли, понижават нивата на лошия (LDL) холестерол, като заедно с това повишават нивата на добрия (HDL). Това предпазва от  натрупването на плаки по кръвоносните съдове, което пък намалява риска от  инфаркти и инсулти.

Червените боровинки в CranRx (КранRx) могат  да се използват за лечение инфекции на пикочните пътища . Това е така, защото плодовете съдържат проантоцианидини, които  помагат за предотвратяване на залепването на бактериите  E.coli,  към стените  на пикочния мехур. Също така се смята, че червените боровинки могат да ограничат  размножаването на  раковите  клетки, при рак на  от гърдата, на дебелото черво, на простатата и на белите дробове. Червените боровинки имат  противовъзпалителен ефект, подобряват функцията на черния дроб и предпазват от  образуване на бъбречни камъни.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно с 250 ml вода. За интензивна употреба по 1 капсула 2 пъти дневно с 250 ml вода.

Код: 15289

Разфасовка: 30 капсули

Състав:

NW_CranRX_Label

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 30
Съставки
Червена боровинка 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way CranRx 500 мг 30 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15289
  • Наличност: В наличност
57.00 лв
Бърза поръчка