Nature’s Way Cranberry 430 мг 60 таблетки150201
Nature’s Way Cranberry 430 мг 60 таблетки
36.99 лв
product header
Nature’s Way Cranberry 430 мг 60 таблетки15020

Червените боровинки са  вкусни, но и полезни за здравето  плодове, защото  са заредени с уникално количество  антиоксиданти и други фитонутриенти, които могат да предпазват от инфекции, сърдечно-съдови заболявания, рак и различни други болести и състояния. Червените боровинки съдържат и витамините A, C и B, фолиева киселина, калций, желязо и калий.  Богати са на вещества, които допринасят за разширяването на кръвоносните съдове. Поддържат нормалното състояние на пикочо-половата система. Допринасят за правилното функциониране на бъбреците и пикочния мехур. Възползвайте се от качествата на този плод, чрез продукта Cranberry (Червена Боровинка)на Nature’s Way! Мощният концентрат Ultra Anti-Adherence 90 MX от плод на Червена боровинка, е допълнително комбиниран с витамин С за още по-голяма ефективност!

Действие на продукта:

  • Силни антиоксидантни свойства
  • Противовъзпалително действие
  • Антиканцерогенен ефект
  • Прочиства от инфекции пикочните пътища
  • Предпазва  сърдечно-съдовата система
  • Подпомага на отслабването


Червените боровинки  представляват малки, червени горски плодове, и  растат предимно в по-хладните райони на света в  Канада, Съединените щати и Европа. Те имат тръпчив вкус, но  ​​са заредени с антиоксиданти и много полезни  хранителни вещества. Плодовете са изключително  богати на витамини, микроелементи, минерали, дъбилни вещества и флавоноиди, есенциални мастни киселини - линолеова киселина (OMEGA-6), алфа линолеова киселина(OMEGA-3), каротеноиди и фитостероли. Червената боровинка съдържа също така арбутин, следи от хидрохинон,  катехинови танини, флавоноидните вещества кверцетин, хиперозид, изокверцетин, урзолова, хлорогенова и кафеена киселина, витамин С.

Всички тези вещества, правят червената боровинка много мощен антиоксидант, който неутрализира действието на свободните радикали. Този плот забавя  процесите на стареене и съдейства  за избистряне на ума. Освен това, има антибактериално действие и повишава съпротивителните сили на организма. Намиращите  се в червените боровинки  флавоноиди и полифеноли, понижават нивата на лошия (LDL) холестерол, като заедно с това повишават нивата на добрия (HDL). Това предпазва от  натрупването на плаки по кръвоносните съдове, което пък намалява риска от  инфаркти и инсулти.

Червените боровинки в Cranberry (Червена Боровинка)могат  да се използват за лечение инфекции на пикочните пътища . Това е така, защото плодовете съдържат проантоцианидини, които  помагат за предотвратяване на залепването на бактериите  E.coli,  към стените  на пикочния мехур. Също така се смята, че червените боровинки могат да ограничат  размножаването на  раковите  клетки, при рак на  от гърдата, на дебелото черво, на простатата и на белите дробове. Червените боровинки имат  противовъзпалителен ефект, подобряват функцията на черния дроб и предпазват от  образуване на бъбречни камъни.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка 3 пъти дневно с вода.

Код: 15020

Разфасовка: 60 таблетки

Състав:

natureswaycranberry-sf

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 60
Съставки
Витамин С 30 mg
Въглехидрати 1 g
Червена боровинка 400 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Cranberry 430 мг 60 таблетки

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15020
  • Наличност: В наличност
36.99 лв
Бърза поръчка