Nature’s Way Cordyceps 500 мг 60 капсули153841
Nature’s Way Cordyceps 500 мг 60 капсули
49.99 лв
product header
Nature’s Way Cordyceps 500 мг 60 капсули15384

Кордицепс (Cordyceps) са род торбести гъби, известни на човечеството още от преди 5000 години. В китайската народна медицина в продължение на векове, те се използвали като тонизиращо средство за човешкото тяло.

Представяме Ви продукта Cordyceps (Кордицепс) на Nature’s Way, който съдържа екстракт от кодрицепс стандартизиран до 10% кордицепна киселина (активното вещество на гъбата).

Добавката Кордицепс ше Ви даде "Божествения подарък" на Китайската народна медицина, а именно кордицепс. Тази торбеста гъба е много известна и използвана в Китай, заради своите чудодейни подмладяващи, адаптогенни и лековити свойства. Благодарение на това, продуктът Кордицепс ще направи за тялото Ви чудеса, като подсили Вашата имунна система, осигури грижа за кръвоносната Ви система и подпомогне Вашите нервни реакции.

Действие на продукта:

  • Увеличава издържливостта
  • Стимулира имунната система
  • Укрепва сърдечно-съдовата система
  • Детоксикира тялото
  • Има противовъзпалително действие
  • Повишава енергията


В състава на кордицепс могат да бъдат открити 77 микро и макроелементи, над 80 фермента, множество незаменими аминокиселини и ненаситени мастни киселини, полизахариди, бетакаротин (провитамин А), витамин Е и С, цинк и селен, високо съдържание на полизахариди. Тези вещества, превръщат кордицепс в мощен антиоксидант, който неутрализира действието на свободните радикали.

Хранителната добавка се прилага, като съпътстващ основното лечение препарат при ракови заболявания. Той не само спира растежа и развитието на раковите клетки, но също така стимулира имунната система и намалява страничните ефекти от химио- и лъчетерапията.

Кордицепс има действието на имуномодулатор.Той може да стимулира имунната система и да повиши възможността на организма да противодейства на различни заболявания, било то вирусни или инфекциозни. Кордицепс увеличава производството на основните елементи на кръвта – еритроцити, левкоцити и тромбоцити. Тази гъба може да помогне при лечението на хепатит В и С, както и за нормализирането на повишения холестерол.

От векове насам, кордицепс заема централно място в китайската традиционна медицина, като средство за поддържане на здравето на дихателната система. Той подобрява усвояването на кислород, а също така е подходящ при хора страдащи от астма, тъй като притежава антиспазмолитични и противовъзпалителни свойства. Благодарение на тях, кордицепс предпазва от спазми на трахеята и увеличава притока на въздух до белите дробове.

Друга много важна функция на кордицепс е способността му да премахне чувството на умора и да повиши издържливостта на тялото. Това е възможно, защото кордицепс има свойството да повишава нивото на АТФ, което клетките използват за своите енергийни нужди.

Тази гъба също така съдейства за усвояването на кислород, който е необходим за “изгарянето” на АТФ. Резултатът от тези биохимични процеси, които кордицепс осигурява и стимулира са допълнителна енергия и пълноценно дишане. Продуктът Cordyceps (Кордицепс) е чудесно решение за всеки, който иска да подобри здравето си и начина си на живот!

Вземете сега и подобрете цялостно здравето си!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799

Начин на употреба:  Приемайте по 2 капсули 2 пъти дневно с храна или вода.

Опаковка: 60 капсули

Състав:

natureswaycordyceps-sf

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Въглехидрати 1 g
Кордицепс 1000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Cordyceps 500 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15384
  • Наличност: В наличност
49.99 лв
Бърза поръчка