Nature’s Way Coral Calcium 805 мг 180 капсули152321
Nature’s Way Coral Calcium 805 мг 180 капсули
94.99 лв
product header
Nature’s Way Coral Calcium 805 мг 180 капсули15232

Калцият е най-широко разпространеният минерал в човешкото тяло и е жизненоважен за правилното му функциониране. Приемането на достатъчно количество калций е важно за изграждането и поддържането на здравината на  костите Ви. От нивото на Калций, зависят функционирането на клетките, съсирването на кръвта, мускулните контракции и  предаването на нервни импулси. Coral Calcium (Корал Калций) на Nature’s Way е хранителна добавка, която Ви осигурява коралов калций в доза. Растителните капсули съдържат бионаличен калций, заедно с витамините С, D3 и К и минералите магнезий и бор. Калцият от корали в този продукт е от фосили, събирани извън морето край остров Окинава.

Действие на продукта:

  • Поддържа плътността и здравината на костите и зъбите
  • Подсилва кръвоносната система
  • Съдейства за нормалното функциониране на сърцето
  • Действа благоприятно на нервната система
  • Подсилва имунитета
  • Усвоява се лесно и пълноценно

Кораловият калций се извлича от  калциеви източници като черупките на стриди или варовиковите скали. Той съдържа основно калциев карбонат, минимални количества магнезий и изключително богата комбинация от различни други богат  остатъчни минерали, които също са от изключително голямо значение за здравето на костите и зъбите, а също така  осигуряват  оптимална  ензимна активност в тялото. Калцият, който  постъпва с хранителните продукти и водата, като правило е биологически слабо активен. Важно предимство на Кораловия калций, който Корал Калций Ви доставя  е неговата биодостъпност.

Какви са ползите от Кораловия Калций? Кораловият калций създава в организма алкална среда, като по този начин поддържа  алкално-киселинното равновесие. Доказано е, че алкалната среда има изключително голямо  значение за нормалното функциониране на клетките, а също така и на  целия организъм. Трябва да се отбележи, във връзка с това свойство на Кораловия калций, че раковите клетки не могат да съществуват в алкална среда. Това узначава, че Кораловият калций изпълнява и противоракови функции. Коралов калций може да спомогне за стимулиране  на растежа на костите-костната тъкан се изгражда с участието на Коралов калций. Доказано е, че той може да подобри растежа на костите с 36%.

Кораловия калций  във формулата на Coral Calcium (Корал Калций) притежава способностите на мощен  антиоксидант. Антиоксидантите са ключов и първостепенен фактор за  здравето Ви. Когато клетките използват кислород за производство на енергия, те отделят токсични отпадъчни   вещества, наречени свободни радикали, които могат да навредят на  здравите клетки. Антиоксидантите се прикрепват към свободните радикали и ги разрушават, като по този начин предпазват клетъчните структури, тъканите и органите от увреждане.

Начин на употреба: Приемайте по 3 капсули 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Код: 15232

Разфасовка: 180 капсули

Съставки: в 1 капс. : Дн. доза:
Витамин С (аскорбинова киселина) 10 mg   30 mg  
Витамин D3 (ергокалциферол)  1.66 µg 5 µg
Витамин К (фитоменадион)  6.66 µg 20 µg
Калций (корал калций) 200 mg 600 mg
Магнезий (магнезиев оксид)  83.33 mg  250 mg 
Бор (бор комплес цикъл Кребс) 0.5 mg 1.5 mg
Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 60
Съставки
Бор 1,5 mg
Витамин D 5 mcg
Витамин К 20 mcg
Витамин С 30 mg
Калций 600 mg
Магнезий 300 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Coral Calcium 805 мг 180 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15232
  • Наличност: В наличност
94.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359