Nature’s Way Cinnamon 400 мг 60 капсули154921
Nature’s Way Cinnamon 400 мг 60 капсули
45.99 лв
product header
Nature’s Way Cinnamon 400 мг 60 капсули15492

Физическите упражнения и балансирано хранене са ключът към загубата  на тегло и неговото поддържане. Въпреки това, в забързания  съвременен  начин на живот, на много от Вас не остава свободно  време за редовен фитнес тренировки. Можете също така да загубите  няколко килограма чрез включването на някои хранителни продукти в диетата си, които помагат за изгарянето на излишните мазнини които се съхраняват в тялото Ви. Едно такова природно лекарство  за загуба на тегло е канелата. Можете да я добавите в хранителния си режим, чрез продукта Cinnamon (Канела) на Nature’s Way. Тази натурална и безопасна хранителна добавка, Ви осигурява iтандартизиран екстракт, извлечен от кората на дървото Cinnamomum wilsonii Gamble.

Действие на продукта:

 • Осигурява антиоксидантна защита
 • Подобрява и засилва метаболизма
 • Притежава противогъбични и антибактериални свойства
 • Контролира нивата на кръвната захар
 • Понижава лошия холестерол и триглицеридите
 • Контролира кръвното налягане
 • Поддържа нормално храносмилане
 • Подпомага редуцирането на мазнините


Канелата  е изключително  ароматна подправка, която се използва, за добавяне вкус и мирис на храната. В наши дни, канелата вече е много повече от това. Досега,  антиоксидантните  ползи от тази  подправка  не са били известни на всички, но последните проучвания доказват и оповестяват многобройните ползи от канелата, най-вече за редуциране на излишните килограми. Едно от основните предизвикателства, с които повечето хора се сблъскват по време на техните планове за загуба на тегло, са  глада  или желанието за сладко. Емоционални, както и хормонални фактори, водят до преяждане или до неистово желание за нещо сладко.Една от основните причини за преяждането е дисбаланс в нивата на кръвната захар и инсулиновата  резистентност.

Инсулиновата резистентност се появява, когато тялото Ви не реагира на въздействието на инсулина. Хора с инсулинова резистентност са склонни да преяждат и да имат проблеми с  управлението  на теглото.Според изследванията, полифенолите открити  в канелата,  помагат  за балансиране нивата на кръвната захар в организма. Те  стимулират  клетъчния  глюкозен  метаболизъм, имитирайки  действието на инсулина. Също така, полифенолите в канелата  стимулират  инсулиновите рецептори на мастните клетки по  същия начин, както прави  инсулина.Това води до използването  на захарта  или глюкозата  в кръвта, за  енергията, като по този начин се предотвратява  превръщането на глюкозата в мазнини.

Канелата  също така има силни антиоксидантни свойства, което може да подобри здравето Ви и то значително. Умението на канелата да контролира нивата на кръвната захар, може да е от полза на тези от Вас, които страдат от диабет тип 2. Загубата  на тегло може да е болен въпрос за много хора, но чрез включване на правилните съставки в храната, отслабването  може да стане малко по-лесно. Не се чудете, а изберете продукта Cinnamon (Канела), за да получите всички ползи от екстракта от канела, който този продукт съдържа!

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно.

Код: 15492

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

 

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Канела-кора 350 mg 700 mg
Воден екстракт от кората на канела 300 mg (стандартизиран до 8% флавоноиди) 150 mg 300 mg


Други съставки: растителна капсула, магнезиев стеарат.

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Воден екстракт от канела 150 mg
Канела (кора) 350 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Cinnamon 400 мг 60 капсули

 • Производител: Nature's Way
 • Код на продукта: 15492
 • Наличност: В наличност
45.99 лв
Бърза поръчка