Nature's Way Chromium Picolinate 200 мкг 60 капсули410301
Nature's Way Chromium Picolinate 200 мкг 60 капсули
24.99 лв
product header
Nature's Way Chromium Picolinate 200 мкг 60 капсули41030

Хромът е един от важните за здравето микроелементи. Ето защо, той е незаменим елемент от диетата. За този минерал се знае, че увеличава  чувствителността на тъканите към инсулина, което играе роля в регулирането и поддържането стабилни нива на кръвната захар, както и на инсулина. Минералът  взема активно  участие при производството на енергия, изгарянето на подкожните мазнини и качването на мускулна маса. Ето защо, хромът е високо ценен, не само от хората желаещи да отслабнат, но и от спортистите. По принцип, колкото и да се стремим да се храним балансирано и здравословно, може да се каже че е почти невъзможно да си осигурим адекватни количества от този важен минерал.

 Chromium Picolinate (Хром Пиколинат) на Nature's Way е хранителна добавка, която ще Ви помогне да си набавите достатъчно от минерала хром. Продукта съдържа една от  формите на минерала, а именно хром пиколинат. Под формата на хром пиколинат, хрома ще се усвои най-пълноценно от вашето тяло. Добавката Хром Пиколинат е подходяща за всички, чиято цел е да свалят килограми, а също така и за атлетите, които се стремят да изграждат чиста мускулна маса.

Действие на продукта:

  • Намалява и регулира апетита
  • Понижава и нормализира нивата на кръвната захар
  • Увеличава инсулиновата чувствителност
  • Подпомага изгарянето на излишните мазнини
  • Подобрява метаболизма на въглехидратите
  • Понижава холестерола в кръвта


Хром пиколинат  взема участие и е от ключово значение, за производството на инсулин във вашето тяло. Този минерал понижава и поддържа в нормални граници не само нивата на кръвната захар, но и на холестерола. Нещо повече-дефицита на този важен минерал, може да доведе до  завишаване  на триглицеридите и холестерола в кръвта Ви, което пък от своя страна може да причини атеросклероза, поява на умора и неправилна обмяна  на аминокиселините. Хром пиколината осигурява синтезата на  мазнините  и протеините и подобрява въглехидратния метаболизъм. Минерала е пряко свързан с инсулина-хормон, чиято роля е да поддържа нормални  нива на кръвната захар в тялото. Хром пиколинат увеличава действието на инсулина и освен това улеснява  усвояването на глюкозата.

Минерала хром също така е незаменим при  производството на енергия и подпомага в редуцирането  на мазнините. Той помага да се редуцира телесното тегло,  а благодарение на него,  на мястото на изгорените излишни мазнини се изгражда мускул. Намаляването на излишните подкожни  мазнини и увеличаването на чистата мускулна маса са ефектите на хром пиколинат, от които може да се възползват бодибилдърите и атлетите. Също така, хрома е важен за профилактиката заболявания като диабет и атеросклероза. С приема на Chromium Picolinate (Хром Пиколинат), Вие си гарантирате адекватна доставка и максимално усвояване на минерала хром.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно с храна.

Код: 41030

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

nw_chromium_picolinate-sf

Дозировка
Дози в опаковка 60
Съставки
Хром 200 mcg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Chromium Picolinate 200 мкг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 41030
  • Наличност: В наличност
24.99 лв
Бърза поръчка