Nature's Way Choline & Inositol 100 капсули404621
Nature's Way Choline & Inositol 100 капсули
74.99 лв
product header
Nature's Way Choline & Inositol 100 капсули40462

Когато ежедневно сме подложени на стрес, или водим активен начин на живот, тялото ни се нуждае от максимален прием на витамини и полезни вещества, за да остане в добра форма. Витамините от В групата, често се препоръчват и са подходящи за активни хора, подложени на ежедневен стрес. Choline & Inositol (Холин & Инозитол) на Nature's Way е хранителна добавка, която съдържа два от тези важни витамина, а именно Холин и Инозитол. Този продукт не само ще засили дейността на нервната Ви система, но и ще Ви предпази от сърдечно-съдови заболявания.

Действие на продукта:

  • Понижава нивото на холестерола
  • Намалява триглицеридите
  • Подкрепя мастния метаболизъм
  • Поддържа нервната система

Холин и Инозитол са витамини, принадлежащи към В групата, като тяхната основна роля е да поддържат доброто здраве на нервната Ви система.  Холинът представлява пряк  прекурсор на ацетилхолин - невротрансмитер, който е  от решаващо значение за здравето и нормалното функциониране на  нервната система, а също така служи и за заздравяване  мускулите. Инозитолът  също е необходим за производството на  ацетилхолин, както и за синтеза на серотонин. Холин и Инозитол играят важна роля за  метаболизма  и поддържат  здрави клетъчните  мембрани.

Холин се препоръчва на хора, подложени на  интензивни физически натоварвания, нервни изтощения, а също и при  стресови последствия и поражения на периферната нервна система. Той често се използва за лечението на  нервни заболявания, като дистонии, Алцхаймер и други. Холинът е изключително важен  за развитието и дейността на мозъка,още в ембрионалното ни състояние. Това е така, тъй като Холина   подпомага предаването  на мозъчни импулси и повишава способността за запомняне. Заедно с това, Холина поддържа нормалните функции на  черния дроб, като по този начин спомага за  детоксикация на организма от лекарства и отрови.

Инозитолът всъщност представлява  гликозен полимер, който е от първостепенна важност за  правилното формиране на клетъчните мембрани в човешкото тяло. Той е много необходим   за предаването  на импулси между  нервните клетки и за транспортирането на мазнините по цялото тяло. Инозитолът във формулата на Choline & Inositol (Холин & Инозитол) е съединението, което носи най-голямата отговорност  за клетъчното делене. Той има успокояващо действие върху централната нервна система и често се използва при различни нейни заболявания. Също така, Инозитола намалява холестерола и по този начин предпазва от сърдечни заболявания.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули дневно, за предпочитане с храна.

Код: 40462

Разфасовка: 100 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Инозитол 250 mg 500 mg
Холин (холин битартарат) 250 mg 500 mg
Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Инозитол 500 mg
Холин 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Choline & Inositol 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 40462
  • Наличност: В наличност
74.99 лв
Бърза поръчка