Nature's Way Chlorella 410 мг 100 капсули118501
Nature's Way Chlorella 410 мг 100 капсули
56.49 лв
product header
Nature's Way Chlorella 410 мг 100 капсули11850

Запознайте се с продукта Chlorella (Хлорела) на Nature's Way, който съдържа Хлорела-зелено микроводорасло, което става все по-известно, заради лечебните си качества. Водораслото хлорела  съдържа най-високите  концентрации на хлорофил в света, а също така съдържа и   високи нива на бета-каротен, витамин B12, желязо, РНК и ДНК, както и уникално  количество протеини. Хлорела е незаменим продукт, който ще повиши съпротивителните  сили на организма Ви, и ще съдейства за поддържане на здравословното състояние на всички органи и системи във вашето тяло.

Действие на продукта:

  • Детоксикира тялото
  • Стимулира имунитета
  • Намалява кръвното налягане
  • Понижава холестерола


Хлорела е едноклетъчно зелено водорасло, идващо от  Далечния изток, и е често използвано средство за лечение на редица болестни състояния. Най-често  хлорелата се  препоръчва за детоксикиране  на тялото от токсични тежки метали, а също така се смята, че това водорасло стимулира  имунната система, понижава високото кръвно налягане и дори предотвратява  рака. Името на хлорела, идва от високото  количество хлорофил, който това водорасло съдържа-много повече от което и да било друго растение. Известно е, че Хлорофилът е едно от най-полезните  хранителни вещества, което действа прочистващо на червата, черния дроб и кръвта.

За поддържане на защитните  функции на организма, е необходима чиста кръвоносна система с голямо количество  червени кръвни телца, които да транспортират  кислорода. Прочистващият ефект, който хлорела има върху червата и черния дроб, помага на кръвта да се освободи от токсините. Чистата кръв гарантира, че метаболитните отпадъци ще се извеждат навреме от тялото и няма да засегнат тъканите и органите. Освен това, Хлорофилът  стимулира функциите на макрофагите и Т-клетките чрез повишаване  на нивата на интерферон. По този начин се повишава устойчевостта на организма и способността   на имунната система да унищожава вредните  нашественици като вируси, бактерии, химикали или чужди протеини.

Най-важната функция, с която е известна хлорела е нейната  детоксикираща способност, да извежда   отровните вещества от организма. Това е възможно, заради  уникалната структура на клетъчните стени на тези водорасли. Тази структура съдържа   съединения, които се свързват и отстраняват от тялото   тежките метали от рода на кадмий, олово и живак от тялото. Други важни функции на хлорелата включват подобряване на  състоянието на храносмилателната система и  нормализиране на  кръвната захар в случаи на хипогликемия, когато нейните нива  са твърде ниски. Дарете си здраве с продукта Chlorella (Хлорела)!

Начин на употреба: Приемайте по 3 капсули 3 пъти на ден за предпочитане с храна.

Код: 11850

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

natureswaychorela-sf

Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 33
Съставки
Желязо 815 mcg
Калории 5
Протеини 1 g
Хлорела 1,23 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Chlorella 410 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 11850
  • Наличност: В наличност
56.49 лв
Бърза поръчка