Nature’s Way Cat's Claw 335 мг 60 капсули607001
Nature’s Way Cat's Claw 335 мг 60 капсули
60.99 лв
product header
Nature’s Way Cat's Claw 335 мг 60 капсули60700

Природата от хилядолетия ни предоставя най-различни билкови дарове, които успешно ни защитават и лекуват от редица заболяванияПредставяме Ви продукта Cat's Claw (Котешки Нокът) на Nature’s Way, който съдържа най-висококачествения екстракт от котешки нокът, стандартизиран до 4% алкалоиди (измерени като изотероподин) от кората на диво растяща билка, събирана в Перу и Бразилия.. Това е едно наистина уникално растение, със силни лечебни свойства. Uncaria tomentosa е южноамериканска билка, по-известна под наименованието котешки нокът. Продукта Котешки Нокът повлиява благоприятно организма при заболявания на стомашно-чревния тракт, дихателните пътища, простатит, панкреатит и заболявания на женската полова система.

Действие на продукта:

  • Стимулира имунната система
  • Подобрява цялостното здраве
  • Подпомага сърдечно-съдовата система
  • Действа противораково
  • Намалява високото кръвно налягане

Котешки нокът не е  само билка с чудодейни лечебни свойства, но е и красиво растение, което произхожда от амазонските гори. Котешкият нокът (Uncaria tomentosa) представлява лияна, която се вие около тропическите дървета. Интересно е името на това растение. То идва от завитите шипове, които се подават от стеблото. Тази билка има две разновидности, като и двете притежават благотворни свойства върху човешкото тяло. От корените на това растение се извличат екстракти, които съдържат фитохимикали с отлични лечебни свойства.

Котешкият нокът е най-известен със своите антиоксидантни и имуностимулиращи свойства. Екстрактът от билката подсилва имунната Ви система, като стимулира производството на бели кръвни клетки,  подпомага Т-имунните клетки, които са със значително  по-ниски нива при активно спортуващите, а също така  увеличава ефективността на макрофагите,представляващи тип имунни клетки. По този начин, котешкият нокът спомага за повишаване на съпротивителните Ви сили. Това ще Ви направи по-устойчиви към вируси и болести, а също така и към някои видове рак.

Билката котешки нокът се препоръчва при проблеми с храносмилателната система. Екстрактът от котешки нокът, прочиства стомашно-чревния тракт от вредни бактерии, които могат да причинят стомашен дискомфорт. Тази билка съдържа специален ензим, който превръща вредните наситени мазнини в ненаситени, което ще нормализира нивата на холестерола и ще Ви предпази от високо кръвно налягане и инфаркт. Освен това,  екстракта от котешки нокът има изразено противовъзпалително действие. Благодарение на билката, продукта Cat's Claw (Котешки Нокът) може да се използва и като профилактично средство, срещу заболявания на костите и ставите.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно с вода между отделните хранения.

Код: 60700

Разфасовка: 60 капсули

Състав:
natureswaycatsclaw-sf

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Котешки нокът (кора) 160 mg
Сух екстракт от кората на котешки нокът 175 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Cat's Claw 335 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 60700
  • Наличност: В наличност
60.99 лв
Бърза поръчка