Nature’s Way Calcium & Magnesium 250 мг 100 капсули413101
Nature’s Way Calcium & Magnesium 250 мг 100 капсули
34.99 лв
product header
Nature’s Way Calcium & Magnesium 250 мг 100 капсули41310

Калцият и магнезият са два елемента, които са от изключително важно значение за организма. Те обикновено се споменават и използват  заедно, защото  в повечето случаи функционират взаимно допълвайки се. Калцият е най-широко разпространеният минерал в човешкото тяло. Неговото значение за правилното функциониране на организма е огромно. Ето защо, наличието на достатъчно количество  калций е важно,  за изграждането и поддържането на здравината на костите. От този минерал  зависят функционирането на клетките, съсирването на кръвта, мускулните контракции и  предаването на нервни импулси.

Въпреки това, не е много лесно за калция, за да се абсорбира в тялото, поради което  голяма част от него всъщност не се усвоява.  Магнезият е елемент, който помага на калций, за да се абсорбира в тялото. Ето защо, предлагаме Ви да опитате Calcium & Magnesium (Калций & Магнезий) на Nature’s Way. Продукта включва и минерала магнезий, който е ключов фактор  за функционирането на  нервната система и дейността на мускулите, а също така доставя енергия за тяло.

Действие на продукта:

  • Поддържа здравината на костите и зъбите
  • Повишава енергийните нива в тялото
  • Профилактика на сърдечно-съдовите заболявания
  • Предпазва от фрактури и остеопороза

Повечето от Вас знаят, че калцият е необходим за здрави кости и зъби, но може би не  знаете, че този минерал е  важен и  за поддържане функцията  на сърцето, нервите, мускулите и други системи на тялото. Също като калция, и магнезия  допринася за подсилване структурата на костите и зъбите , но също така е много важен минерал за  сърцето, мускулите и бъбреците. Неговите най-важни задачи са, активирането  на ензими, които допринасят за производството на енергия, както и регулиране нивата на калция. Калций & Магнезий помага за поддържането на здрави кости и  зъби и помага за предотвратяване на остеопорозата.

Продукта също  помага  за намаляване на високото кръвно налягане и играе важна  роля за облекчаване на ПМС.Тази калциево-магнезиева  формула, съдейства  за поддържането на стабилен метаболизъм.  Взети заедно, магнезият и калцият в Calcium & Magnesium (Калций & Магнезий) подкрепят взаимно  усвояването  и използването си. Оптималното съотношение между двата минерала, прави продукта лесен за усвояване, без неприятните стомашно-чревни реакции, често срещащи се, когато се комбинират калций и магнезий.

Начин на употреба: Приемайте по 3 капсули дневно.

Код: 41310

Разфасовка: 100 капсули

Съставки: в 1 капс.: дн. доза:
Калций
/като калциев карбонат, цитрат, малат/
166.66 mg 500 mg
Магнезий
/като магнезиев оксид, цитрат, аспартат/
83.33 mg 250 mg
Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 33
Съставки
Калций 500 mg
Магнезий 250 mg
Натрий 5 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Calcium & Magnesium 250 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 41310
  • Наличност: В наличност
34.99 лв
Бърза поръчка