Nature’s Way Calcium, Mag & Zinc 255 мг 100 капсули414101
Nature’s Way Calcium, Mag & Zinc 255 мг 100 капсули
41.99 лв
product header
Nature’s Way Calcium, Mag & Zinc 255 мг 100 капсули41410

Калцият, магнезият и цинка са три елемента, които са от изключително важно значение за организма. Те обикновено се споменават и използват  заедно, защото  в повечето случаи функционират взаимно допълвайки се. Калцият е най-широко разпространеният минерал в човешкото тяло. Неговото значение за правилното функциониране на организма е огромно. Магнезият е елемент, който помага на калций, за да се абсорбира в тялото. Минералите  магнезий и цинк са свързани помежду си и изпълняват важна роля, за  физическото и психическото  Ви здраве. Ето защо, предлагаме Ви да опитате Calcium, Mag & Zinc (Калций, Магнезий & Цинк) на Nature’s Way.

Действие на продукта:

  • Поддържа здравината на костите и зъбите
  • Повишава енергийните нива в тялото
  • Профилактика на сърдечно-съдовите заболявания
  • Предпазва от фрактури и остеопороза
  • Подпомага имунната система

Повечето от Вас знаят, че калцият е необходим за здрави кости и зъби, но може би не  знаете, че този минерал е  важен и  за поддържане функцията  на сърцето, нервите, мускулите и други системи на тялото. Също като калция, и магнезия  допринася за подсилване структурата на костите и зъбите , но също така е много важен минерал за  сърцето, мускулите и бъбреците. Неговите най-важни задачи са, активирането  на ензими, които допринасят за производството на енергия, както и регулиране нивата на калция. Калций, Магнезий & Цинк помага за поддържането на здрави кости и  зъби и помага за предотвратяване на остеопорозата.

Продукта също  помага  за намаляване на високото кръвно налягане и играе важна  роля за облекчаване на ПМС.Тази калциево-магнезиева  формула, съдейства  за поддържането на стабилен метаболизъм.  Взети заедно, магнезият и калцият в продукта подкрепят взаимно  усвояването  и използването си. Оптималното съотношение между двата минерала, прави продукта лесен за усвояване, без неприятните стомашно-чревни реакции, често срещащи се, когато се комбинират калций и магнезий.

Минерала цинк има задачата да произвежда клетки, от които Вие имате нужда, за да сте здрави.Тази важна способност на цинка е много важна, когато имате отворени рани, тъй като минерала бързо увеличава броя на клетките. Цинка е от решаващо значение за производството на колаген-съединителната тъкан, която помага за оздравяването на раните и осигурява еластичността на кожата. Ето защо, Цинкът е необходим и за красотата на вашата кожа. Една от най-важните функции на цинка във формулата на Calcium, Mag & Zinc (Калций, Магнезий & Цинк) е свързана с имунната Ви система. Минерала, заедно с други  химикали, съдействат  за изграждането на нови клетки на имунната система и да ги подготвят за техните имунни функции.

Начин на употреба: Приемайте по 3 капсули дневно.

Код: 41410

Разфасовка: 100 капсули

Съставки:  в 1 капс.: Дн. доза:
Калций
/като калциев карбонат, цитрат, малат/
166.66 mg 500 mg
Магнезий
/като магнезиев оксид, цитрат, аспартат/
83.33 mg 250 mg
Цинк  
/като цинк бисглицинат хелат/
5 mg 15 mg

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Calcium, Mag & Zinc 255 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 41410
  • Наличност: В наличност
41.99 лв
Бърза поръчка