Nature’s Way Calcium, Mag & Vit D 250 мг 100 капсули414201
Nature’s Way Calcium, Mag & Vit D 250 мг 100 капсули
37.49 лв
product header
Nature’s Way Calcium, Mag & Vit D 250 мг 100 капсули41420

Калций, магнезий и витамин D са свързани помежду си и изпълняват важна  роля, за  физическото и психическото  Ви здраве. Тези елементи  регулират много телесни функции, поради което не бива да допускате дефицит на някой от тях. Calcium, Mag & Vit D (Калций, Магнезий & Витамин Д) на Nature’s Way е хранителната добавка, която ще Ви помогне да поддържате отличен баланс между тези важни елементи. Формулата на продукта ще Ви осигури хранителни съставки, които са необходими за подпомагане на костната плътност и здравина. Тази формула съдържа усъвършенстван хелатен комплекс на калция и магнезия за оптимално усвояване от организма.

Действие на продукта:

  • Осигурява здрави кости и  помага  за възстановяването на  на костната  тъкан
  •  Намалява риска от високо кръвно налягане и защитава  сърцето
  • Предотвратява загубата на емайл и поддържа зъбите здрави
  •  Помага за отпускане на мускулите предпазвайки от мускулни спазми
  • Намалява чувството на умора
  • Повишава енергията

Калцият е елемент, който е изключително важен за човешкото здраве. Той спомага за изграждането на костите, ноктите и косата. Нормализира алкално-киселинното равновесие в организма. Калцият взема участие в процесите на растеж и делене на клетките, във всички тъкани на човешкото тяло. Елементът подпомага нормалното съсирване на кръвта, регулира сърдечния ритъм, участва в провеждането на нервните импулси. Калцият подпомага нормалното функциониране на цялата мускулна система. Освен това той има противовъзпалително и противоалергично действие. Калцият се усвоява трудно от човешкия организъм. По тази причина, състоянията на дефицит на калций са често срещани.

Магнезият е минерал, който е изключително важен, за нормалното функциониране на нервната и сърдечно-съдовата система. Този елемент взима участие в метаболизма на мазнините, въглехидратите и аминокиселините. Жизненоважен е за функциите на нервите и мускулите и за изграждането на костите и зъбите. Магнезият уравновесява и регулира действието на калция. Освен това той участва в производството и складирането на енергия, така необходима  за движението и за целия живот.Магнезият може да се възприеме като антистресов елемент. Това е така, защото той притежава свойството, да регулира реакцията на човешкия организъм ,към  различни стресови ситуации. При недостиг на магнезий се засилват безпокойството, чувствителността и нервността.

Витамин D във формулата на Calcium, Mag & Vit D (Калций, Магнезий & Витамин Д) помага на тялото да абсорбира калция в стомашно-чревния тракт. Това усвояване  е от решаващо значение за здравето на костите и спомага за костната минерализация. Без витамин D, костите може да станат  тънки, чупливи, меки, или деформирани.

Начин на употреба: Приемайте по 3 капсули дневно.

Код: 41420

Разфасовка: 100 капсули
nw_calcium_mag_d-sf

Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 33
Съставки
Витамин D 9 mcg
Калций 500 mg
Магнезий 250 mg
Натрий 5 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Calcium, Mag & Vit D 250 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 41420
  • Наличност: В наличност
37.49 лв
Бърза поръчка