Nature’s Way Boswellia 310 мг 60 таблетки644001
Nature’s Way Boswellia 310 мг 60 таблетки
49.00 лв
product header
Nature’s Way Boswellia 310 мг 60 таблетки64400

Болките и възпаленията в ставите са много срещан проблем, и от тях страда почти всеки трети човек. Независимо дали са провокирани от напредналата възраст, или пък физическо претоварване, тези състояния са неприятни, и правят ежедневието изключително трудно.

Продукта Boswellia (Босвелия) на Nature’s Way представлява стандартизиран екстракт от индийското  растение  Босвелия, още наричано Индийски тамян. То представлява  голямо дърво, отделящо ароматни смоли, от които всъщност се добива и активното вещество. Екстрактът в Босвелия е стандартизиран до 65% бозвелиева киселина, като ефективността на тази доза е клинично изследвана.

Действие на продукта:

  • Поддържа нормално функциониращи стави
  • Предпазва хрущяла и съединителната тъкан
  • Облекчава  възпалението на ставите
  • Подобрява храносмилането
  • Лекува възпалителни състояния на червата


Босвелия, или Индийския тамян съдържа в състава си алфа и бета-босвелиева  киселина, както и полизахариди. Това са  основните  биоактивни съставки на растението, които определят неговите полезни свойства. Тези вещества  локализират възпалението, а след това  стимулират хрущялната тъкан. Също така, те  подобряват кръвоснабдяването в засегнатите области и осигуряват  възстановяването на кръвоносните съдове, увредени от възпалението.

Растението босвелия има изключително лечебно влияние върху съединителната тъкан и значително  подобрява подвижността без да предизвиква стомашен дискомфорт. Босвелиевите киселини в това растение, му предават свойството на аналгетик. Тези киселини  потискат отделянето на хормони, отговорни за появата  на възпаление и болка.

Растението босвелия, доказано облекчава и  успокоява мускулните  и ставни болки,които се появяват    вследствие на артрит, остеоартрит и други ревматични заболявания. Босвелия има силно противовйзпалително действие, без да предизвиква никакви отрицателни ефекти.

Това растение е подходящо и при различни заболявания на кожата и проблемна кожа. Това е така, защото босвелия действа подмладяващо и регенериращо на клетките на кожата. Освен това, тя увеличава  себумната секреция при суха кожа, което е особено важно за хидратацията и добрия външен вид на кожата. Благодарение на своите противовъзпалителни и античикробни свойства, босвелия успокоява различните кожни раздразнения.

Босвелия е растение, което е известно и със своите  антиспазмолитични  свойства, благодарение на които намалява неразположенията свързани с  колит, кашлици и астма.  Много проведени изследвания доказват благотворното действие на това растение при астма. Смята се, че босвелия действа, чрез  потискане синтезата на левкотриени-основните причинители на повечето астматични симптоми.

Босвелия е добавка, която Ви дава най-доброто от това уникално растение, което е било на висока почит, заради силните си противовъзпалителни свойства. Boswellia (Босвелия) е чудесно средство за облекчаване на ставни и артритни възпаления, а също така и при възпаление на червата.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка 3 пъти дневно с храна или вода.

Код: 64400

Разфасовка: 60 таблетки

Състав:

natureswaybosvelia-sf

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 60
Съставки
Екстракт от босвелия серата 307 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Boswellia 310 мг 60 таблетки

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 64400
  • Наличност: В наличност
49.00 лв
Бърза поръчка