Nature’s Way Boron 3 мг 100 капсули411011
Nature’s Way Boron 3 мг 100 капсули
32.00 лв
product header
Nature’s Way Boron 3 мг 100 капсули41101

Всяка жива клетка от вашето тяло, се нуждае от   наличието на минерали за правилната си функция и структура. Минералите са от жизненоважно значение,за правилния състав на телесните течности, за образуването на кръвта и костите, за правилното функциониране на нервите и за регулацията на мускулния тонус, включително и на мускулите на сърдечносъдовата система. Подобно на витамините, минералите  също действат като коензими, позволявайки по този начин  на организма, да изпълнява своите функции, включващи производството на енергия, растежа и оздравителните способности.

Boron (Бор) на Nature’s Way е хранителна добавка, която ще Ви набави един от важните минерали, а именно Бор. Борът е жизнено важен минерал, който много често се пренебрегва, но трябва да присъства в ежедневния Ви хранителен режим. Много болестни състояния като артрит, остеопороза и симптомите на менопаузата, се управляват от Бора. Борът е нужен, дори и в малки количества, защото се грижи  за здравето на костите и растежа на мускулите, а също така спомага за производството на  естествени стероидни съединения в организма. Бор е специален продукт, който ще Ви осигури необходимото ежедневно количество Бор.

Действие на продукта:

  • Участва в метаболизма на калция
  • Подсилва дейността на мозъка
  • Облекчава менопаузата
  • Повишава нивата на тестостерон


Може би най-важната функция на Бора, е неговото участие в  метаболизма на калция, фосфора и магнезия. Този елемент подсилва дейността  на мозъка, и спомага за пълноценното усвояване на  енeргията от мазнините и въглехидратите в  организма Ви. Недостигът на Бор е рядко срещан, но при наличието на такъв, се  засилва недостига на витамин Д . Особено с напредване на възрастта, е важно да се приемат малки дози бор всеки ден, за да се предпазят костите от счупвания.

Борът във формулата на Boron (Бор) е много важен елемент, който взема активно участие в   профилактиката на остеопорозата-болест, характерна за жените  в период на менопаузата, която засяга костите и ги прави податливи на счупвания. Борът може допълнително да помогне и да облекчи състоянието н а менопауза, тъй като той може да повиши производството на естроген. Борът е от голямо значение и  за изграждането на мускулите, което го прави важна добавка за активно спортуващите хора, а най-вече за мъжете спортисти, защото има способността да повишава нивото на тестостерона.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсулa на ден, за предпочитане с храна.

Код: 41101

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

nw_borom_chelate-sf

Дозировка
Доза 1 капсулa
Дози в опаковка 100
Съставки
Бор 3 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Boron 3 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 41101
  • Наличност: В наличност
32.00 лв
Бърза поръчка