Nature’s Way Borage Oil 1300 мг 60 капсули154131
Nature’s Way Borage Oil 1300 мг 60 капсули
89.99 лв
product header
Nature’s Way Borage Oil 1300 мг 60 капсули15413

Пореч ( Borago Officinalis) е билка, която води началото си от Сирия. Разпространена е из цяла Европа, Северна Африка и Средиземноморието. Листата на растението имат вкус на краставица и с тях могат да се приготвят салати и супи. Поречовите цветове пък, имат сладък вкус, доближаващ се до пчелния мед и често се изпозлват в сладкарството.Маслото от пореч става все по-популярно  заради многобройните си здравословни ползи. И това не е случайно-това масло е най-богатият естествен източник на гама-линоленова киселина (GLA).

Тя  е Омега-6 мастна киселина, която вашето тяло не може да произвежда, заради което се налага нейният допълнителен прием. Borage Oil (Пореч Масло) на Nature’s Way е продукт, който ще Ви осигури  Чисто и органично студенопресовано масло от пореч. Маслото от пореч в тази хранителна добавка се характеризира с най-високо качество и съдържа 24% гама-линоленова киселина от генно немодифицирани семена. Гама-линоленовата киселина е важен източник на Омега-6 мастни киселини, от които организмът има нужда.

Действие на продукта:

  • Укрепва кръвоносните съдове, предпазвайки от образуването на тромби
  • Стимулира гъвкавостта на клетъчните мембрани
  • Подпомага функцията на надбъбречната жлеза
  • Облекчава предменструалните симптоми, както и тези свързани с климактериума
  • Възстановява и поддържа здравето на ставите, предпазвайки ги от възпаления
  • Поддържа доброто състояние на косата, кожата и ноктите


Незаменимите мастни киселини, които маслото от пореч Ви осигурява, са от изключително голямо значение,  за нормалното  функциониране на мозъка, за регулиране на обмяната на веществата, както и за растежа и здравето на костите, кожата и косата. Гама-линоленовата  киселина (GLA)  например, оказва благотворно влияние върху кръвообръщението, ставите, холестеролните нива, разширяването и свиването на кръвоносните съдове, възпалителните процеси и много други. Ето защо, маслото от пореч намалява   възпаления, подуване и болки в ставите, предпазва сърцето и понижава кръвното налягане.

Освен това, то облекчава дискомфорта свързан с предменструалния  синдром, както и с менопаузата. Маслото от пореч се използва също и при някои  кожни заболявания като псориазис, екземи, акне, розацея и други. Можем да обобщим, че продукта Borage Oil (Пореч Масло) може да помогне при  лечението и предотвратяването на  остеропороза,  симптоми на менопаузата, възпалено гърло, смущения на нервната система, високо кръвно налягане, сърдечни заболявания и други. От полезните качества на този продукт,  могат да се възползват както мъже, така и жени, от всички възрасти.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 1-2 пъти дневно.

Код: 15413

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

natures_way_borage_oil-sf

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Гама линоленова киселина 624 mg
Енергийна стойност 30 cal (дн.доза)
Калории от мазнини 20
Линоленова киселина 938 mg
Мазнини 3 g
Масло от пореч 2,6 g
Омега 6 Мастни киселини 1562 mg
Омега 9 Мастни киселини 452 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Borage Oil 1300 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15413
  • Наличност: В наличност
89.99 лв
Бърза поръчка