Nature’s Way Blood Sugar 378 мг 100 капсули792001
Nature’s Way Blood Sugar 378 мг 100 капсули
46.00 лв
product header
Nature’s Way Blood Sugar 378 мг 100 капсули79200

Високата кръвна захар е проблем, който в повечето случаи е нелечим, но има природни начини това състояние да се облекчи. Излишните килограми често предизвикват висока кръвна захар, въпреки че не са единствената причина. Воденето на здравословен начин на живот в комбинация с подходяща природна добавка, могат да помогнат в контрола на излишните килограми и нивата на кръвната захар. Предлагаме Ви да опитате Blood Sugar (Блад шугар) на Nature’s Way. Това е натурален продукт с естествени природни съставки, който може да помогне да се понижат кръвната захар и излишните килограми.

Действие на продукта за кръвна захар:

  • Регулира и намалява кръвната захар
  • Спомага за редуциране на излишните килограми
  • Подобрява резултатите при диета за отслабване


Блад Шугар съдържа Гимнема силвестре-растение, което наподобява на външен вид  лозата , но расте предимно в горските масиви в Индия. То помага за нормализиране на нивото  на кръвната захар и притежава уникалното свойство да подтиска вкуса на сладки храни и желанието да се яде повече сладко. Това е наистина от огромна полза за хората, опитващи се да отслабнат. Стресът също причинява желание за сладко, а благодарение на това растение, това желание намалява, а също така и качването на килограми. Гимнема силвестре действа, като  намалява метаболитния ефект на захарта, като предотвратява усвояването на захарните молекули от червата по време на храносмилането.

При  изследване на  ефекта от гимнема силвестре при диабетици от първи тип, е доказано  значително подобрение в нивата  на кръвната захар и инсулина. Екстрактът от гимнема силвестре  е ефективно средство  при инсулин-зависим захарен диабет  и при някои видове инсулин-независим захарен диабет. Блад Шугар включва и канела. Според изследванията, полифенолите открити  в канелата,  помагат  за балансиране нивата на кръвната захар в организма. Те  стимулират  клетъчния  глюкозен  метаболизъм, имитирайки  действието на инсулина. Също така, полифенолите в канелата  стимулират  инсулиновите рецептори на мастните клетки по  същия начин, както прави  инсулина.Това води до използването  на захарта  или глюкозата  в кръвта, за  енергията, като по този начин се предотвратява  превръщането на глюкозата в мазнини.

В Блад Шугар се съдържат и други натурални съставки. Горчивият пъпеш е многогодишно пълзящо растение, достигащо до 5 м височина. Латинското му име Momordica, означава “хапя” и идва от назъбената форма на листата му, които изглеждат нахапани. В народната медицина има широка употреба като изпитан лек против диабет. Бодливият кактус във формулата на Blood Sugar (Блад шугар) се използва за пречистване от токсини,  а екстрактът от семена на замбун (тилчец) също помага за понижаване на кръвната захар.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Код: 79200

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

natureswaybloodsugar-sf

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Бодлив кактус 50 mg
Боровинка 33 mg
Витамин А 90,2 mcg
Въглехидрати 0,33 g
Екстракт от листа на Гимнема Силвестре 33 mg
Екстракт от плодове на горчив пъпеш 50 mg
Енергийна стойност 1,67 cal
Канела 133 mg
Сминдух (семена) 70 mg
Хром 100 mcg
5 Nature’s Way Blood Sugar 378 мг 100 капсули
Здравейте, благодаря за подсещането. Правописната грешка е вече оправена. :)
5 Nature’s Way Blood Sugar 378 мг 100 капсули
Има печатна грешка горе в текста: "пoмoгнe дa нe пoнижaт", поправете го на "пoмoгнe дa сe пoнижaт" :smile: :smile:
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Blood Sugar 378 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 79200
  • Наличност: В наличност
46.00 лв
Бърза поръчка