Nature's Way Bilberry 200 мг 90 капсули605101
Nature's Way Bilberry 200 мг 90 капсули
79.99 лв
product header
Nature's Way Bilberry 200 мг 90 капсули60510

Черната боровинка е високо ценена, заради изобилието  от антоцианозиди в нея. Тези  химически съединения,  имат мощни  антиоксидантни  и противовъзпалителни свойства. Опитайте Bilberry (Черна Боровинка и Бъз) на Nature's Way-продукт съдържащ  екстракт от черна боровинка, и  използващ  антиоксидантните свойства на плода, в подкрепа на здравето на зрението. Екстрактът от черна боровинка е стандартизиран до 25% антоциани и плод от бъз. Плодовете на растението бъз са богати на антицианови съединения, помагащи за неутрализирането на свободните радикали. Плодовете също така изобилстват от  ценни минерали и микроелементи, които най-често не достигат в храната през зимата. Благодарение на богатото съдържание на витамин С, е особено подходящ както за пушачи, така и като превантивно средство през есенно-зимните месеци.

Действие на продукта:

  • Подобрява и изостря зрението
  • Подобрява кръвообръщението
  • Намалява хроничната венозна недостатъчност
  • Осигурява антиоксидантно действие
  • Намалява нивата на кръвната захар

Берната боровинка представлява  малко зрънце. Плода  е мощно противовъзпалително средство, а също така е и  мощен антиоксидант. Боровинката съдържа  glucoquinine, който понижава нивото на кръвната захар, и  флавоноиди, наречени антицианозиди, които защитават структурите на  колагена  в кръвоносните съдове на окото. Боровинката  се използва за лечение на очни заболявания като макулна дегенерация, диабетна невропатия, и / или катаракта. Поради  антиоксидантния си  състав, боровинката успешно се справя със  свободните радикали, които  увреждат  клетките, и причиняват  преждевременно стареене и болести.

Най-забележителна е способността на боровинката,  за лечение на редица проблеми свързани очното здраве. Както отбелязахме, плода  предпазва колагеновите структури в кръвоносните съдове на очите, като по този начин насърчава  здравината на  капилярите, които носят много жизненоважни хранителни вещества, и  богата на кислород кръв към очните Ви мускули.Различни изследвания са потвърдили, че ползите от боровинката  отиват още по-далеч. Плода  може да бъде полезен за защита срещу макулна дегенерация, катаракта, нощна слепота, и подобрява визуално точност.

Нашето заключение е, че всеки трябва да обмисли приема на продукта Черна Боровинка и Бъз,  тъй като помага не само за здравето на очите, но и цялостното здравословно състояние. Боровинката  подобрява кръвообращението и прави стените на артериите здрави. Тя  може да намали възпалението, облекчава  стомашно-чревни проблеми, и проблеми с  венците. Боровинката в Bilberry (Черна Боровинка и Бъз),  има силни антисептични свойства, и облекчава редица възпаления.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Разфасовка: 90 капсули

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Въглехидрати 1 g
Екстракт от боровинки 80 mg
Черен бъз (плод) 125 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Bilberry 200 мг 90 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 60510
  • Наличност: В наличност
79.99 лв
Бърза поръчка