Nature's Way Beet Root 500 мг 100 капсули104001
Nature's Way Beet Root 500 мг 100 капсули
24.99 лв
product header
Nature's Way Beet Root 500 мг 100 капсули10400

Може би не знаете, но консумацията на червено цвекло в преходния период между различните сезони подпомага поддържането на добро здраве и положително настроение. Историята говори, че цвеклото е намерило място сред едно от древните чудеса на света, а именно Висящите градини на Семирамида. Това едва ли е случайно, защото този сладък зеленчук е заряд от витамини и полезните му свойства са били познати още на древните народи. Цвеклото е лек за редица болести. По различни причини, консумацията на червено цвекло не е достатъчна, но ако искате да се възползвате от лечебните му качества, можете да го направите с продукта Beet Root (Червено Цвекло Корен) на Nature's Way.

Действие на продукта:

  • Детоскикира тялото
  • Подсилва организма
  • Предпазва сърдечно-съдовата система
  • Стимулира имунната система

Цвеклото съдържа захари, органични киселини - лимонена, ябълчна, оксалова, протеин, пектин, каротин, витамини С, В1 и В2, Е и РР, както и минерални соли на калий, магнезий, желязо, мед, цинк, кобалт, молибден, манган , флуор, бор, ванадий, йод, цезиум и рубидий. По съдържание на йод цвеклото е лидер сред зеленчуците и затова се използва широко за профилактика и лечение на хипотиреоидозата - заболяване на щитовидната жлеза, причинено от дефицит на йод.Червеното цвекло е невероятно силен разтворител на неорганични струпвания на калций, които причиняват втвърдяване на артериите и намаляване на тяхната еластичност. Растението значително засилва паметта при атеросклероза.

Съдържанието на желязо в червеното цвекло регенерира и активира червените кръвни телца в доставянето на кислород в тялото. Медът, който също се съдържа в цвеклото, прави желязото по-усвоимо в организма. Растението съдържа аминокиселината бетаин, която  има значителен принос в борбата с рака. Проучванията показват, че цвеклото потиска и ограничава образуването на канцерогенни съединения и защитава срещу рак на дебелото черво и стомаха. Съдържанието на целулоза в червеното цвекло благоприятства регулирането на чревните движения. Редовната консумация на червено цвекло помага за облекчаване на хроничния запек.

Също така, червеното цвекло съдържа холин, който съдейства за премахване на токсините, не само от черния дроб, но и от целия организъм. Премахва от тялото токсините и тежките метали. Макар и съдържанието на желязо да не е високо, то е с много добро качество, което го прави чудесна храна за прочистване на кръвта. Това го прави много ефективно при лeчението на много заболявания, причинени от токсини. Червеното цвекло отдавна е известно със своите невероятни ползи за здравето на почти всяка част от тялото, а сега можете да ги изпитате върху себе си, с помощта на продукта Beet Root (Червено Цвекло Корен)!

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Код: 10400

Разфасовка: 100 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Червено цвекло (корен)   500 mg 3000 mg
Натрий   2.5 mg 15 mg
Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Въглехидрати 1 g
Калий 25 mg
Сол 5 mg
Червено цвекло (корен) 1000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Beet Root 500 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 10400
  • Наличност: В наличност
24.99 лв
Бърза поръчка