Nature's Way Bee Pollen 580 мг 100 капсули20201
Nature's Way Bee Pollen 580 мг 100 капсули
28.99 лв
product header
Nature's Way Bee Pollen 580 мг 100 капсули2020

Пчелният прашец е невероятен лек използван навсякъде по света. Той може да се определи като “завършена” храна и съдържа много елементи, които продуктите от животински произход не притежават. Пчелният прашец е по-богат на протеини от който и да е животински източник. Включва повече аминокиселини от говеждото месо, яйцата или сиренето със същото тегло. Приблизително половината от неговите протеини са под формата на чисти аминокиселини, които са директно усвоими от тялото. Пчелният прашец може да намери приложение в медицината за различни проблеми: от такива с простатата, до такива с кожата, а също така спомага за подобряването на хранителния дисбаланс на тялото. Можете сами да изпитате полезните качества на пчелния прашец, с помощта на продукта Bee Pollen (Пчелен Прашец) на Nature's Way!

Действие на продукта:

  • Стимулира имунната система
  • Укрепва организма
  • Подобрява храносмилането
  • Повишава енергийните нива


Пчелният прашец съдържа редица биологично активни съставки, които го правят широко приложим в различни области като хранителната промишленост, козметиката, медицината. Той е с богато съдържание на магнезий, калий, титан, цинк, мед, хром, манган, фосфор, калций, желязо. Съдържа значително количество белтъчни вещества и нектарни въглехидрати, витамините С, В1, В2, В5, В6, В8, Е, провитамин А, биотин, фолиева киселина, токоферол, минерални, антибиотични, ароматни и пигментни вещества. И не само това-пчелният прашец притежава богато аминокиселинно съдържание.

Пчелния прашец е полезен за чревната флора и благодарение на това укрепва имунната система. Според редица изследвания и специалисти, пчелният прашец има подобни на антибиотика свойства, които защитават организма от вируси. Освен това, той е изключително богат на антиоксиданти, които предпазват клетките от вредното окисляване на свободните радикали. Пчелният прашец включва завидни количества  рутин, който се определя като антиоксидант биофлавоноид, заздравяващ капилярите, кръвоносните съдове и нормализиращ нивата на холестерола. Неговите анти-съсирващи способности могат да спомогнат за предотвратяването на сърдечен удар.

Пчелният прашец във формулата на Bee Pollen (Пчелен Прашец) има ясно изразено противовъзпалително действие, включително върху тъканите на белите дробовете и предотвратяват наченките на астма. Количеството полезни съставки, който се съдържа в пчелния прашец, го прави отличен натурален енергетик. Въглехидратите, протеините и витамините от В група могат да спомогнат, за да ви поддържат във форма през целия ден, като подобряват вашата издръжливост и устойчивост срещу умората.

Начин на употреба: Приемайте по 3 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

natures_way_bee_pollen-sf

Код: 2020

Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 33
Съставки
Витамин А 29 mcg
Въглехидрати 1 g
Протеини 1 g
Пчелен прашец 1,74 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Bee Pollen 580 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 2020
  • Наличност: В наличност
28.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359