Nature’s Way Astragalus 470 мг 100 капсули101801
Nature’s Way Astragalus 470 мг 100 капсули
33.00 лв
product header
Nature’s Way Astragalus 470 мг 100 капсули10180

Да бъдете здрави и енергични не е трудно, ако имате надежден помощник. Можете да възродите тялото и духа си, ако опитате продукта Astragalus (Астрагал) на Nature’s Way! Това е хранителна добавка, която Ви предлага  традиционната китайска билка астрагал. Благодарение на нейните благотворни функции, тази добавка ще Ви тонизира, ще засили съпротивителните Ви сили и ще поддържа сърдечно-съдовата Ви система в перфектно здраве. Астрагала е билка,  използвана  в продължение на хиляди години в Изтока като тонизиращо средство и  за повишаване  на устойчивостта  срещу вируси и инфекции. В китайската медицина астрагалът е известен като първокласна билка, която балансира жизнената енергия.

Действие на продукта:

  • Подобрява здравословното състояние на всички органи и системи
  • Стимулира имунната система и адаптира тялото и психиката към стресовото ежедневие
  • Повишава енергията и физическата издържливост
  • Укрепва сърдечно – съдовата система
  • Понижава високото кръвно налягане
  • Предпазва черния дроб


Астрагала  съдържа някои много полезни вещества, като сапонини, флавоноиди, полизахариди и гликозиди. Билката има антиоксидантно действие, благодарение на веществата които съдържа. Това  прави суплемента Aстрагал, ефективно средство в борбата със свободните радикали. Също така, тази билка се използва като естествен диуретик, който отстранява задържаната подкожна вода. Както знаете, този проблем е често срещан и има неприятни последици като подуване и подпухване. Тъй като е билка, астрагала е безопасен за използване, натурален диуретик. Също така, той съдейства за намаляване на кръвното налягане и тонизира сърцето.

За лечебните цели на астрагала, се използват неговите корени. Той има антибактериално и противовирусно действие, и се използва за предпазване от настинки и грип, а също така помага при вирусни инфекции от бактериален тип. Тъй като астрагала има действие на имуномодулатор, често се използва като средство за възстановяване след химиотерапия. Също така, той помага и при алергични състояния и автоимунни заболявания. Астрагалът  също така повишава производството на  на имуноглобулин и стимулира макрофагите. Билката притежава уникалната способност да активира  Т-клетките и естествените клетки вирусоубийци, и да задейства  имунните  клетки от състояние на  "почивка" в повишена активност.

Астрагала оказва полезно действие на почти всички органи и системи във вашето тяло. Той спомага за правилното функциониране на храносмилателната система като спомага за лечението на язви, подуване колити и други. Тази билка може да стимулира метаболизма и по този начин помага дори и за сваляне на излишните килограми. Астрагалът е ефективен и при състояния на анемия, треска и нощно изпотяване. Astragalus (Астрагал) е високоефективна хранителна добавка, която оказва  тонизиращо въздействие  върху целия организъм. Продукта спомага за  намаляване на чувството на  умора, и освен това повишава  физическата издръжливост и енергичността.

Начин на употреба: Приемайте по 3 капсули 2 пъти на ден, за предпочитане с храна.

Код: 10180

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

natureswayastragal-sf

Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 33
Съставки
Астрагал 1.41 g
Въглехидрати 1 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Astragalus 470 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 10180
  • Наличност: В наличност
33.00 лв
Бърза поръчка