Nature’s Way Ashwagandha 50 мг 60 капсули153871
Nature’s Way Ashwagandha 50 мг 60 капсули
75.00 лв
product header
Nature’s Way Ashwagandha 50 мг 60 капсули15387

За щастие, природата изобилства със средства за лечение на различни състояния. Едно от тях е  ашваганда-с нейна помощ можете да преборите стреса и умората! Представяме Ви продукта Ashwagandha (Ашваганда) на Nature’s Way-билков суплемент, който Ви предлага най-известната подмладяваща билка в индийската медицина. Тази хранителна добавка представлява стандартизран екстракт от билката ашваганда, известна още като Индийски женшен. Това растение, прави Ашваганда много ефективен продукт срещу стреса, който също така ще подсили имунната Ви система и ще помогне на тялото Ви да се адаптира към различни неблагоприятни условия.

Действие на продукта:

  • Намалява стреса
  • Помага на тялото да се адаптира към неблагоприятни условия
  • Стимулира имунната система


Основната съставна част  в екстрактите на растението ашваганда, са алкалоиди и стероидни лактони В състава на ашваганда  се откриват повече от 20 витанолиди, алкалоиди и стероидни лактони и фитохимикали. Най-добре е проучен витафарин А, който е от голяма помощ  при раковите заболявания. Тези съставки, определят тази билка като мощен антиоксидант, който може да неутрализира действието на свободните радикали. Като антираково средство, ашваганда спомага за спиране на растежа и развитието на раковите клетки.Освен това, в древността тази билка е била смятана за фактор, осигуряващ дълголетието.

Билката е била обект на доста изследвания, които доказват нейните лечебни качества. Ашваганда се отличава с  противовъзпалителни, противотуморни, антистресови, антиоксидантни, имуномодулиращи и  подмладяващи свойства. Тя стимулира функцията на имунната система, чрез  увеличение броя на левкоцитите и тромбоцитите в кръвта.Също така, ашваганда повишава жизнеността, подобрява репродуктивните способности, както при мъжете, така и при жените. Облекчава възпаленията при различни ревматични и артритни заболявания.

Билката ашваганда, спомага за адаптиране на тялото Ви към стреса, като най-вече предпазва нервната Ви система. Нейното действие е сходно с това  на медикаментите предписвани с тази цел, като   антидепресанти и транквиланти. Ашваганда действа, като понижава нивата на хормона на стреса  и премахва усещането за умора. Също така, билката решава проблемите свързани с безсънието и неспокойния сън, подобрява настроението и самочувствието.Билката е подходяща при много други заболявания, като  артрит, хипертония, диабет и преждевременно стареене. Ашваганда предпазва невроните и спомага за възстановяване на връзките между тях. Ако искате да намалите стреса и да се чувствате по-млади, вземете продукта Ashwagandha (Ашваганда)!

Начин на употреба:  Приемайте по 1 капсула 2 до 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

natures_way_ashwagandha-sf

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Ашваганда 500 mg
Въглехидрати 1 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Ashwagandha 50 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15387
  • Наличност: В наличност
75.00 лв
Бърза поръчка