Nature's Way Alpha Lipoic Acid 360 мг 60 капсули451811
Nature's Way Alpha Lipoic Acid 360 мг 60 капсули
65.00 лв
product header
Nature's Way Alpha Lipoic Acid 360 мг 60 капсули45181

Алфа-липоевата  киселина  или ALA, е естествено съединение, което се произвежда в тялото. Тя е от голямо значение за  жизнените функции на клетъчно ниво, като например производството на енергия. Докато сте здрави, тялото може да произвежда цялото необходимо количество  ALA от което се нуждае. Но при определени условия, това производство може да намалее, предизвиквайки здравословни проблеми.  Има хранителни източници на ALA като мая, месо, черен  дроб, спанак, броколи, и други. Въпреки това, ALA от храната не се усвоява достатъчно,  за да се получи значително увеличение в нивото на свободната  ALA в тялото. Тук на помощ идват хранителните добавки. Доверете се на Alpha Lipoic Acid (Алфа-Липоева Киселина) на Nature's Way.

Действие на продукта:

  • Антиоксидантна защита
  • Предпазва от сърдечно-съдови заболявания
  • Поддържа сърдечната функция
  • Повишава енергийните нива в тялото
  • Подобрява функциите на мозъка
  • Облекчава артритните симптоми

Алфа липоевата  киселина е антиоксидант, който неутрализира потенциално вредните  химикали, наречени свободни радикали. Това, което прави алфа липоевата  киселина уникална  е, че тя се разтваря  във вода и мазнини, за разлика от по-често използваните  антиоксиданти, витамини C и витамин E, и изглежда, че е в състояние да преработи антиоксиданти като витамин С и глутатион, след като те са били използвани. Алфа липоевата  киселина може да премине през кръвно-мозъчната бариера, и минава лесно в мозъка. Смята се, че тя  защитава  мозъка и нервната тъкан чрез предотвратяване действието на свободните радикали.

Алфа липоевата  киселина е чудесно средство  за профилактика и лечение на различни сърдечно-съдови заболявания, включително инфаркт и инсулт. ALA също спомага за увеличаване на здравословните  нива на холестерола HDL и намаляване на неблагоприятните LDL нива, както и на  триглицеридите в кръвта. Няколко проучвания показват, че алфа липоевата  киселина добавки може да подобри способността на организма да използва собствен инсулин за понижаване на кръвната захар при хора с диабет тип 2. ALA може да помогне за намаляване на симптомите на периферната  невропатия - нервни увреждания, които могат да бъдат причинени от диабет.

Някои хора вземат АЛА добавки с намерение да подобрят своето здраве. Продукта Alpha Lipoic Acid (Алфа-Липоева Киселина) е препоръчителен особено за лица в риск от атеросклероза, диабет, сърдечни и чернодробни заболявания, затлъстелите хора, пушачите, възрастните хора. Особено необходим е на  спортистите, тъй като съдейства  за намаляване на мастната тъкан, и подобряване на силата  и издръжливостта на мускулите.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно с храна.

Код: 45181

Разфасовка: 60 капсули

Състав:
nw_alpha_lipoic_acid-sf

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Алфа-липоева киселина 50 mg
Розмарин 310 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Alpha Lipoic Acid 360 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 45181
  • Наличност: В наличност
65.00 лв
Бърза поръчка