Nature’s Way Alive Calcium 250 мг 60 таблетки102551
Nature’s Way Alive Calcium 250 мг 60 таблетки
64.00 лв
product header
Nature’s Way Alive Calcium 250 мг 60 таблетки10255

Минералите представляват ключов фактор за осигуряване на нормалното функциониране на вашето тяло. Забързаното ежедневие, стресът и физическото натоварване, са само една част от причините за повишаване на нуждите на организма от минерали.Обикновено, вашето тяло си набавя нужните минерали чрез подходяща храна, но понякога само това не е достатъчно. Това налага допълнителният им прием, чрез подходяща хранителна добавка. Alive Calcium (Алайв Калций) на Nature’s Way е продукт, който ще Ви осигури един от най-важните минерали-Калцият. Само две дъвчащи таблетки от продукта на ден доставят 1000 мг калций, 2000 IU витамин D3, богати екстракти от 26, плодове и зеленчуци. Алайв Калций съдържа пектин, а не желатин. Със страхотен плодов вкус! Продукта е подсладен с oрганична тапиока.

Действие на продукта:

  • Поддържа плътността и здравината на костите и зъбите
  • Подсилва кръвоносната система
  • Съдейства за нормалното функциониране на сърцето
  • Действа благоприятно на нервната система
  • Подсилва имунитета
  • Усвоява се лесно и пълноценно

Алайв Калций е хранителна добавка, която напълно ще попълни нуждите на организма Ви от важният минерал Калций. Калцият представлява най-изобилстващия минерал във вашето тяло. Този минерал участва в структурата, която изгражда и дава силата на вашите кости, нокти и зъби. Калцият също изпълнява важна биохимична роля, чрез която спомага за регулиране на мускулните контракции, за съсирването на кръвта и за образуването на определени невротрансмитери. Предполага се, че Калцият е един от факторите за повишаване на мускулната маса при спортистите. При интензивно спортуващите хора обаче, съдържанието на минерала Калций в костите е по-ниско от обикновеното.

Едно много важно и ценено свойство на Калция е неговото свойство да регулира кръвното налягане. Редица проведени изследвания доказват, че при хората с хроничен нисък прием на калций, почти винаги се стига до хипертония-тоест хронично високо кръвно налягане.Тъй като Калцият участва в изграждането на костите и поддържа тяхната здравина, недостигът на този минерал  повишава драстично  риска от остеопороза и редица други заболявания на костната система. За постъпването и усвояването на Калция в организма Ви,  е нужен витамин D. Ето защо, страдащите от дефицит на “витамина на растежа”, са застрашени и от недостиг на калций.

Витамин D3 е изключително важен за поддържане здравината на костите, а също така и на зъбите. Този витамин се синтезира в бъбреците, а основната му функция е да регулира съдържанието   на калций и фосфати в кръвта, като осигурява  здравословната минерализация, растеж и ремоделиране на костите. Витамин D3 в състава на Alive Calcium (Алайв Калций) работи синергично с калция, като  спомага за неговата абсорбация и правилно използване от тялото.

Начин на употреба: За възрастни и деца над 13 години: Сдъвквайте по 1 таблетка 2 пъти дневно, с или без храна.

Код: 10255

Разфасовка: 60 таблетки

Съдържание (в 1 табл.) дн. доза
Калций (като трикалциев глицерофосфат) 250 mg 500 mg
Витамин D (като холикалциферол) 5 µg 10 µg
Фосфор (като трикалциев глицерофосфат) 115 mg 230 mg
Калории 12.5 25
Въглехидрати-Захари 3 g2 g 6 g4 g
Смес от плодове и зеленчуци:Сок на прах: слива, круша, ябълка, цвекло, ягода, краставица, домат, червена боровинка, череша, зеле, морков, карфиол, черна боровинка, грозде, кайсия, папая, портокал, ананас, аспержа, броколи, брюкселско зеле, целина, фасул, спанак;Нар (семена); Екстракт от акай (плод) 50 mg 100 mg
Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 60
Съставки
Витамин D 5 µg
Въглехидрати 3 g
Калории 12.5
Калций 250 mg
Смес от плодове и зеленчуци 50 mg
Фосфор 115 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Alive Calcium 250 мг 60 таблетки

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 10255
  • Наличност: В наличност
64.00 лв
Бърза поръчка