Nature's Way Alfalfa 405 мг 100 капсули101001
Nature's Way Alfalfa 405 мг 100 капсули
44.99 лв
product header
Nature's Way Alfalfa 405 мг 100 капсули10100

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Запознайте се с продукта Alfalfa (Люцерна) на  Nature's Way. Това е хранителна добавка, която Ви доставя една от световните супер храни-люцерната. Този продукт ще съдейства за повишаване на вашата енергия и общия тонус, ще подсили организма Ви и ще пречисти кръвта, и черния Ви дроб. Люцерната е широко разпространено многогодишно растение, чиято родина са районите  на  Централна Азия, Западна Азия и Средиземноморския регион. Известно е като „бащата на всички храни” и е било използвано още  в китайската народна медицина, като средство за лечение на камъни в бъбреците и като естествен диуретик, при задържане на течности  в организма.

Действие на продукта:

  • Тонизира и укрепва организма
  • Пречиства бъбреците
  • Действа антиоксидантно
  • Подкрепя сърдечно-съдовата система


Люцерната, която продукта Люцерна Ви доставя,  е богата на протеин, калций, желязо, магнезий, фосфор, натрий, цинк, каротин, кумарини, 8 есенциални аминокиселини, флавони, витамини А, D, B1, B6, E, K. Това растение, също така съдържа голямо количество жизненоважни ензими, като  амилаза, коагулаза, емулсин, липаза, протеаза, пектиназа. Люцерната има силно изразено детоксикиращо   действие, особено върху черния дроб. Също така, осигурява нормалното функциониране и подобрява дейността на  хипофизната жлеза, а също така съдържа съставки, които имат противогъбично действие. Люцерната изпълнява  антианемична, диуретична, слабителна и  лактогонна функция и оказва  тонизиращо действие.

Може би най-важното и ценно качество на люцерната, е нейната способност да  намалява  нивата на холестерола в кръвта. Тя съдържа вещество, което се свързва с холестерола и го извежда бързо от  кръвния поток. Смята се, че това растение е способно и да понижава висока кръвна захар. Люцерната се използва често като слабително и диуретично средство, както и за лечение на пикочните пътища. Осигурява и поддържа здравето на  простатата, пикочния мехур и бъбреците. Люцерната е полезна и като средство за намаляване на треската,  и за пречистване на кръвта. Тя може да предотврати появата на  зъбен  кариес, защото съдържа флуорид.

Люцерната има лечебни ползи за кръвоносна система, тъй като подпомага кръвосъсирването и предпазва от анемия. Полезна е и за нервната система, и спомага за преодоляването и  възстановяването при алкохолна или наркотична зависимост. Люцерната предпазва от натрупването на плака по стените на артериите, като по този начин предпазва от инфаркти и сърдечно-съдови заболявания. Растението подпомага и храносмилателна система, като  стимулира апетита, помага при чревни проблеми, диспепсия, пептични язви, слабо усвояване на хранителни вещества, и при стомашно разстройство. Друго полезно качество  на Люцерната е, че намалява апетита към обилни ястия, което е от голяма полза за хора, които са склонни към преяждане. Осигурете си всичко това, с помощта на продукта Alfalfa (Люцерна)!

Начин на употреба: Приемайте по 3 капсули 3 пъти на ден за предпочитане с храна.

Код: 10100

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

natureswayalfalfa-sf

Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 33
Съставки
Витамин С 1.46 g
Въглехидрати 1 g
Калории 5
Органична люцерна 1.22 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Alfalfa 405 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 10100
  • Наличност: В наличност
44.99 лв
Бърза поръчка