Nature's Way African Mango 250 мг 60 капсули158471
Nature's Way African Mango 250 мг 60 капсули
59.49 лв
product header
Nature's Way African Mango 250 мг 60 капсули15847

Процентът на хората с наднормено тегло в световен мащаб, продължава непрекъснато да се увеличава, особено в развитите страни. Наднорменото тегло е един от водещите рискови фактори при развитието на хронични заболявания като диабет, сърдечни болести, рак и остеоартрит. Последната новост в отслабването е  африканското манго. Става ясно, че този уникален плод, и по – точно екстракта от семената му, има способността да изгаря излишните мазнини, да ускорява метаболизма и да поддържа здравето на сърдечно-съдовата система.

В семената на африканското манго се съдържа  високо количество разтворими фибри и полезни мазнини, увеличаващи се в пъти при извличането на екстракта. Екстрактът има доказани свойства за понижаване на нивата на холестерол и увеличаване на липопротеините с ниска плътност, както и за здравословната загуба на тегло. African Mango (Африканско Манго) на Nature's Way е продукт, който съдържа патентован екстракт от семена на манго, стандартизират до 7%-10,5 мг .Продукта подпомага загубата на тегло, намалява вредния холестерол и регулира обмяната на веществата.

Действие на продукта: 

  • Повишава скоростта на метаболизма
  • Съдейства за изгарянето на излишните мазнини
  • Намалява вредния холестерол
  • Потиска апетита
  • Предпазва сърдечно-съдовата система


Африканското манго  спомага за изгарянето на излишните телесни мазнини, като повишава  нивото и стимулира  действието на хормона лептин. Лептинът участва в разпада на адипоцитите в мастните клетки и подава сигнали по мозъка, че тялото няма нужда от повече храна – това го прави изключително важен за отслабването. Също така, африканското манго успешно контролира  абсорбирането на въглехидратите, като по този начин редуцира теглото. Усвояването на въглехидратите се извършва  от ензима амилаза, а африканското манго ограничава   абсорбирането на въглехидратите чрез амилазата, т.е. приемът на въглехидрати вече няма да води до складиране на излишни мазнини.

Разбира се, ключът към  ефективното и трайно отслабване е намаляване на мазнините, скрадирани  по различни части на тялото. Африканското манго притежава способността да инхибира  действието на ензима глицерол-3-фосфат дехидрогеназа. Този ензим спомага  превръщането на глюкозата в триглицериди, при което се повишава  броя на мастните клетки в организма. Именно чрез  блокирането на глицерол-3-фосфат дехидрогеназата, африканското манго намалява и изгаря излишните мазнини. African Mango (Африканско Манго) е продукт, който може да Ви помогне да намалите здравословно теглото си за продължителен период от време.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 2 пъти на ден. За най-добри резултати, приемайте 30-60 минути преди двете основни хранения за деня.

Код: 15847

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

 

Serving Size: 1 VCap Amount/Serving %DV
African Mango extract (seed) Irvingia gabonensis IGOB 131® standardized to 7% (10.5 mg)  150 mg **
Glucomannan (root) 100 mg **

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Африканско манго 150 mg
Глюкоманан 100 mg
5 Nature's Way African Mango 250 мг 60 капсули
Абсолютно натурален продукт. Трябва такива неща да пиете, не вземайте със стимуланти, действат на нервната система.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way African Mango 250 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15847
  • Наличност: В наличност
59.49 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359